Pennywise sad plaši djecu s prezentacijom o klimatskim promjenama

DERRY, MAINE — Pennywise, drevni užas iz svemira u obliku klauna koji se hrani dječjim strahom, navodno je usvojio drugu strategiju zastrašivanja djece. Sada, kad iz zasjede napada usamljenu djecu, on odmah pokreće dugotrajnu prezentaciju o klimatskim promjenama.

“Umrijet ćeš, Georgie!”, rekao je navodno Pennywise nedavnoj žrtvi. “Samo pogledaj ovaj grafikon hokejske palice! Ništa neće zaustaviti zagrijavanje! Osuđen si na propast!”

Sad su mnoga djeca kojima je prišao gotovo katatonična od straha, zabrinuta da će ih klaun pojesti ili da ih klaun neće pojesti, ali da će doživjeti još goru smrt kad se otope polarne kape.




“Ne znam što da im kažem”, rekao je aktivist klimatskih promjena Horace Malone, “ali zli klaun je u pravu. SVI ĆETE UMRIJETI, DJECO! SVI VI! HAHAHAHAHAHA!”

Ipak, sedam odraslih autsajdera zaklelo se da će zaustaviti Pennywisea. Prije nekoliko desetljeća, klaun ih je proganjao dok su bili djeca, iako je prezentacija kojom ih je plašio u to vrijeme bila o kiseloj kiši i rupi u ozonskom omotaču.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.