Evo 9 najstrašnijih kriminalaca u napadu na Kapitol 6. siječnja

The Babylon Bee

Počinju izricanja kazni za pobunjenike koji su pokušali preuzeti zemlju sa selfie stickovima i kostimima bizona. Na sreću, nisu uspjeli.

Evo 9 najstrašnijih kriminalaca iz tog mračnog dana 9. siječnja 2021. godine — dana koji će zauvijek živjeti u sramoti:

Bizon lik — Samo pogledajte to lice: doista zastrašujuće. Svi pravni stručnjaci se slažu da je on od trenutka kad je stao ispred kongresnih komora sad naš legalni vladar. Poklonite se pred čovjekom bizonom!

Štrikajuća baka Gunderson — Wow. Teror. Užas. Doista lice kriminalca. U redu, ona je tehnički jurišala na kapitol države Kansas, a ne onaj u D.C.-u, ali svejedno — ona je takva teroristica da se njezin teror širi čitavom zemljom.

Lik koji je stavio noge na stol Pelosi — Čin luđaka. Nacija se nikad neće oporaviti. TO JE MAHAGONIJ!

Masivna armija robota atentatora koji su doslovno ubili AOC — Ti su momci bili nemilosrdni. RIP AOC. Respekt za najpametniju svjetsku socijalisticu.

Smrtonosni kradljivac govornice — U budućim udžbenicima povijesti bit će ispisana čitava poglavlja o ovom liku, koji je doslovno ušao u zgradu i izašao iz nje s komadom drveta. Govorimo o utjecaju na ovu zemlju na razini Johna Wilkesa Bootha.

Ova vjeverica — Samo je pogledajte. Ona jasno nešto sprema.

Ovaj golub — Podlo.

Ovi profesionalni pobunjenici koji su imali popriličnih problema pri penjanju na zid — Da su se uspjeli popeti na zid, zakon zemlje bi nalagao da ih učinimo svojim vladarima. Za tu bi se čast morali boriti s Bizon likom u golorukoj borbi.

I mozak koji stoji iza svega: ovaj poremećeni luđak koji je svima specifično rekao da ostanu mirni — Ovaj psiho je rekao: “Znam da će svi ovdje uskoro marširati do zgrade Kapitola kako bi miroljubivo i patriotski učinili da čuju vaše glasove.” Doista bojni poklič luđaka.

Znamo da je teško gledati ove slike. Ali važno je zapamtiti koliko je taj dan bio užasan kako ga nikad više ne bi ponovili.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.