Demokratski kandidati se sukobili oko najučinkovitijeg plana za uništenje ekonomije

The Babylon Bee

ATLANTA, GEORGIA — U ovotjednoj demokratskoj debati, stvorio se veliki jaz između kandidata dok su iznosili svoje konkurentske vizije za uništenje ekonomije naše zemlje.

Na prepunom polju, demokratski kandidati su se međusobno natjecali kako bi se izdvojio onaj s najučinkovitijim planom za rušenje našeg gospodarskog rasta.

Elizabet Warren tvrdila je da posjeduje daleko najučinkovitiji plan, navodeći činjenicu da bi osakatila ekonomiju s 52 bilijuna dolara vrijednim planom zdravstvene zaštite Medicare za sve. Buttigieg je brzo uzvratio, rekavši da bi on mogao uništiti prosperitetni gospodarski rast države u samo pola vremena i također podsjetio sve prisutne da je homoseksualac. Cory Booker je povikao: “JA SAM SPARTAK!” i činilo se kao da ne razumije o čemu se rasprava vodi, dok se Biden svadio s njim tvrdeći da je on zapravo Spartak, izgledavši kao da vjeruje da živi u Rimskom Carstvu u prvom stoljeću nove ere.




Kamala Harris imala je inovativni plan za izdvajanje od ostatka ekipe: uhititi sve u zemlji kako nitko ne bi mogao raditi.

Andrew Yang je također rekao neke stvari, ali su ga cenzurirali mrežni cenzori.

Činilo se kako je uvjerljivi pobjednik večeri bio Bernie Sanders, za kojeg se čini da je najbolje shvatio koji je najbolji način rušenja ekonomije, ukazavši na svoje cjeloživotno učenje komunizma sovjetskog stila i ostalih propalih socijalističkih država širom svijeta.

“Sanders je jasan favorit, ali nemojmo prerano odbaciti ni Warren ili Bidena”, rekao je jedan komentator MSNBC-a nakon debate. “U tijesnoj utrci poput ove, postoji dovoljno kandidata jednako ludih i neupućenih u osnove ekonomije da bi bilo tko od njih mogao sve ovo sravnati sa zemljom.”

Kandidati se se također međusobno razlikovali po tome koliko je besplatnih stvari svaka od osoba željela dati, pri čemu su neki kandidati željeli dati što više moguće besplatnih stvari, dok su drugi planirali dati samo nešto manje od toga.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.