Bernie Sanders na brzinu dodao pravo na pobačaj u bilo koje vrijeme na kopiju Ustava

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Nakon što je Bernie Sanders tweetao da žene imaju pravo na pobačaj u bilo koje vrijeme financiran od vlade, njegovi pravni stručnjaci upozorili su ga da Ustav zapravo ne govori ništa slično.

Sanders je jednostavno rekao: “Što? Donesite mi Ustav, ja ću to pronaći za vas.” Nitko od Sandersovog osoblja nije imaju kopiju Ustava, stoga su se zaputili do obližnje trgovine suvenirima i kupili jednu, zajedno sa zgodnim upaljačem u obliku Washingtonovog spomenika.

Predsjednički kandidat pregledao je dokument, ali naravno, nije mogao pronaći ništa u vezi poreznih obveznika koji su prinuđeni plaćati pobačaje. “Zaboga, ovdje čak nema ničega o ženama koje bi trebale imati mogućnost prekida života svog potomstva!”, uzviknuo je, češkajući se po glavi.




“Uh… hej, momci, pogledajte tamo, kroz prozor — mislim da prolazi Ocasio-Cortez!”, rekao je, natjeravši članove svog osoblja da provire kroz prozor kako bi barem na trenutak vidjeli svoju kraljicu. Sanders je potom izvukao pero i na brzinu naškrabao “Također, žene imaju pravo na pobačaj u bilo koje vrijeme” crnom tintom.

“Oh, izgleda da to ipak nije bila ona — zapravo, momci, pogledajte — pronašao sam klauzulu o pobačaju, evo ovdje na kraju.”

Sanders će koristiti istu taktiku kako bi dodao pravo na besplatno stanovanje, besplatni internet, besplatnu zdravstvenu zaštitu, besplatni pristup Netflixu i besplatne osvježivače daha na temeljni dokument naše nacije.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.