Izvješće: Dugogodišnja emisija držanja političkih prodika ‘Saturday Night Live’ od sljedeće će se sezone posvetiti komediji

The Babylon Bee

NEW YORK, NY — Novo izvješće pristiglo iz dobro poznate emisije držanja političkih prodika Saturday Night Live nagovijestilo je u petak da će serija doživjeti dramatičnu promjenu u žanru, prebacujući se na komični format.

Osobe bliske izvorima tvrde da će serija prikazivati šale, smiješne skečeve i pametno pisanje. To predstavlja veliki pomak za seriju, pošto je njezin trenutačni format u velikoj mjeri posvećen držanju prodika ljudima o tome što vjerovati u ovom trenutku u političkom smislu.

“Željeli smo probati nešto drugo”, rekla je jedna od scenaristica SNL-a. “Znam da je format dosadašnje emisije — bijesna, besmislena predavanja protiv desnice — bio doista popularan za ona 682 preostala gledatelja, ali smo željeli malo izmijeniti stvari. Počeli smo razmišljati u stilu: ‘Što ako bi smišljali smiješne parodije i radili pametne skečeve i slične stvari?’ Netko je iskopao stare snimke serije od prije 30-tak godina i učinilo se kao da su u to vrijeme radili upravo takve stvari.”

“Ne znam, možda bi vrijedilo pokušati”, rekla je, slegnuvši ramenima.

Kako bi im pomogao u tom prelasku na komediju, producenti su navodno uskrsnuli Chrisa Farleyja.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.