Svi na internetu nagrađeni počasnom diplomom iz međunarodnih poslova

The Babylon Bee

SAD — Svi Amerikanci na internetu nagrađeni su počasnom diplomom iz međunarodnih poslova za svoja stručna mišljenja o vanjskoj politici, potvrdili su izvori u četvrtak.

Diplome dijele koledži diljem zemlje jer su institucije željele odati počast onim ljudima koji su odjednom postali stručnjaci za bliskoistočna pitanja, terorizam i o složenostima iranske vlade. Svaka muška ili ženska osoba koja daje svoje stručno mišljenje o Bliskom istoku, terorizmu, posljedicama akcija, stranoj intervenciji ili mogućem ishodu ubojstva Soleimanija, primit će počasni certifikat poštom.

“Vrijeme je da prepoznamo milijune Amerikanaca koji su iznenada postali stručnjaci za složenu vanjsku politiku”, rekao je jedan školski dekan u Bostonu dok je printao tisuće certifikata koje će širom zemlje poslati poštom.




Ponosni Amerikanci objesili su certifikate na svoje zidove. “Ja sam primio svoj nakon što sam točno predvidio kako će izbiti Treći svjetski rat”, rekao je Bob iz Ohija. “Dao sam korak-po-korak predviđanje kako će se odvijati cijela ova stvar. Čak sam zaradio i par retweeta.”

“Ništa od toga se nije ostvarilo, ali sad sam zaradio diplomu kako bih pokazao koliki sam stručnjak”, rekao je ponosno, pokazujući na svoju diplomu obješenu na frižideru.

Diplome medicinskih doktorata također će biti poslane poštom ljudima koji na internetu iznose svoja stručna mišljenja o cjepivima, zdravlju crijeva i esencijalnim uljima.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.