Googleov zviždač sugerirao da fatalna prometna nesreća njegove supruge možda nije bila slučajna

Paul Joseph Watson

Googleov zviždač, dr. Robert Epstein, sugerirao je da fatalna prometna nesreća njegove 29-godišnje supruge možda nije bila slučajna.

Prošli mjesec, Ford Ranger Misti Dawn Vaughn izgubio je kontrolu na skliskoj cesti u Kaliforniji i zaletio se u traktor prikolicu. Umrla je nekoliko dana poslije od posljedica nesreće.

Policija je utvrdila da droga i alkohol nisu bili čimbenici u sudaru.

U tweetu objavljenom prethodne večeri, čini se kako je Epstein sugerirao da sudar nije bio slučajan i da je vozilo Vaughan možda bilo narušeno.

“Prošle godine, nakon što sam obavijestio skupinu državnih odvjetnika o #Google moći namještanja izbora, jedan od njih je rekao: ‘Mislim da ćete za nekoliko mjeseci umrijeti u nesreći'”, napisao je Epstein.

“Nekoliko mjeseci kasnije, moja prekrasna žena #Misti umrla je nasilnom smrću. Da se čovjek zamisli”, dodao je.

Svojim iscrpnim studijama, Epstein je razotkrio kako manipulacija algoritmom Big Tech kompanija može skrenuti milijune glasova na željenu stranu tijekom izbora.

Nakon predsjedničkih izbora 2016. godine, Epstein je zaključio da je pristranost internet pretraživača skrenula 2-3 milijuna glasova u korist Hillary Clinton.

Epstein je također u više navrata napao ideju da su platforme Big Tech kompanije samo “privatne kompanije” i da stoga mogu raditi što god žele.

“Tko je ipak dao tim privatnim kompanijama moć da donose odluke o tome što će svi na svijetu vidjeti ili ne vidjeti?”, pitao se Epstein, dodajući: “Te kompanije ne bi smjele imati takvu moć, točka.”

Treba napomenuti kako je Epstein bio otvoreni pristaša Hillary Clinton i Demokratske stranke.