KLAVAN: Spasite boomere! [Satira]

Andrew Klavan

Ovo što slijedi je satira.

Kao Baby boomeru, mislim da mi je vrlo važno objasniti mlađim generacijama smisao i svrhu svih ovih mjera opreza koje od vas traže u ovom kriznom trenutku: to sam naime ja, moje zdravlje, moja sigurnost, koje je sve važno jer uključuje mene, Baby boomera.

Mi boomeri smo dali mnogo Americi. Mi smo bili ti koji su započeli seksualnu revoluciju kako bi vaši roditelji mogli uživati u slobodnijem, ekspanzivnijem seksualnom životu, što je u konačnici dovelo do razvoda i svih onih očuha koji su dolazili i prolazili vašom kućom, dok smo vam govorili da je sve to doista sjajno i da smo još uvijek obitelj kako ne biste izražavali svoje osjećaje depresije i traume i tako nametnuli odgovornosti osobi koja je najvažnija, naime meni, Baby boomeru.

Također smo bili mi, boomeri, ti koji su uveli kulturu droge u mainstream kako uporaba halucinogenih supstanci ne bi bila ograničena samo na narkiće i ostale narkomane, već kako bi i obični ljudi poput vas i vašeg pokojnog brata također mogli doživjeti prekrasne halucinacije i produbljivanja svijesti koja vam pomažu da zaboravite na činjenicu da živite na ulici.




Također smo bili mi, boomeri, ti koji su okončali svu onu blesavu vjeru i patriotizam kako ne biste morali konstantno skakati na svoje noge i izgovarati Zakletvu zastavi ili padati na svoja koljena kako biste se molili Bogu, već kako biste umjesto toga mogli ostati udobno zavaljeni u svojoj stolici dok ateistički komunisti preuzimaju vašu zemlju i uništavaju sve ono što nikad niste ni znali da vam je drago.

I tako se možda sad pitate: ako ste vi Baby boomeri dobili sve i sad nam ostavljate nešto više od računa za terapiju i kutije Melba tosta, zašto bismo ograničili svoje aktivnosti da vas zaštitimo od bolesti. A odgovor je: ako nam nije stalo do prijašnjih i nadolazećih generacija, svijet ne može opstati u blagostanju i slobodi. Dakle, za vaše vlastito dobro, nemojte biti sebični. Poput mene, Baby boomera.

Andrew Klavan je američki konzervativni pisac, novinar, scenarist, politički komentator i voditelj podcasta “The Andrew Klavan Show” na Daily Wireu.