Babylon Bee nudi svojim pristašama i pretplatnicima fond pomoći zbog koronavirusa u visini od 100.000 dolara

Chrissy Clark

Babylon Bee, satirična web stranica, najavila je fond za pomoć namijenjen svojim pristašama i pretplatnicima koji teško financijski spajaju kraj s krajem tijekom pandemije koronavirusa. Fond za pomoć, za razliku od njihovog sadržaja, nije satiričan.

“Ako ste pristaša ili pretplatnik Babylon Beeja, a vi ili vaš voljeni se trenutačno nalazite u financijskim problemima, želim vam ponuditi pomoć. Stavio sam na stranu 100.000 dolara u fond za pomoć”, tweetao je izvršni direktor Babylon Beeja, Seth Dillon.

Dillon je za Federalist izjavio kako se nada pružiti pomoć pristašama Babylon Beeja tijekom ovih vremena.

“Stalno molimo svoje čitatelje za podršku, vjerojatno s dosadnom redovitošću. Ali ljudima je trenutačno stvarno teško, stoga želim vratiti uslugu i vratiti onima koji su nam pomogli da dođemo tamo gdje jesmo”, rekao je Dillon. “Galaćanima 6:2 nas podsjeća da nosimo teret jedni drugima. O tome se zapravo radi.”

Galaćanima 6:2 glasi: “Pomažite jedni drugima u teškoćama i nevoljama i tako ćete ispuniti Kristov zakon.”




Kršćanski temelji Babylon Beeja nalaze se pod stalnim napadima ljevičarskih informativnih medija. U pokušajima deplatformiranja ove organizacije, ljevičarski mediji poput Snopes.com pokušavaju “provjeravati činjenice” članaka Babylon Beeja, koji su svi satiričnog karaktera.

Snopes je tvrdio da su njihovi satirični članci, koji se očigledno šale na račun političkih događaja, izmišljene verzije stvarne priče. “Babylon Bee je pokušao prevariti čitatelje sa svojim brendom satire u prošlosti”, napisao je Snopes u svom odjeljku “provjere činjenica”.

Usprkos upornim nastojanjima ljevice, Babylon Bee još uvijek djeluje i velikodušno vraća svojim čitateljima, pretplatnicima i pristašama u ovim teškim i besprimjernim vremenima.