Član Antife držao lekcije veteranu Dana D o tome kako se boriti protiv fašizma

The Babylon Bee

PORTLAND, OREGON — Lokalni aktivist i član Antife Declyn Cruikshank obilježio je 76. godišnjicu invazije Dana D educirajući veterana Dana D o tome kako se boriti protiv fašizma.

Elmer Dobbins, 94, koji je sa svojih 17 godina lagao o svojoj dobi kako bi se mogao pridružiti mornarici, sjedio je pokraj spomen-obilježja Drugog svjetskog rata u subotu prisjećajući se dana kad je jurišao na plaže Normandije i izgubio na desetine prijatelja. Prema izvorima, Cruikshank mu je prišao i započeo oštro kritizirati zli fašistički kapitalistički sustav.

Dobbins, koji je 1944. godine riskirao svoj život kako bi zaustavio širenje totalitarnog režima posvećenog uništenju slobode i demokracije, pažljivo je slušao dok mu je Cruikshank objašnjavao finije detalje borbe protiv fašističke vladavine slobodnog poduzetništva. Objasnio je svoj cilj oslobođenja Amerikanaca od tiranije demokratskih izbora i vlasništva nad privatnom imovinom.




Kad ga je kapetan Dobbins pitao kako se nada da će trijumfirati u takvom velikom križarskom ratu, Declyn je odgovorio da će se on i njegovi prijatelji odjenuti u uniforme, umarširati u grad kako bi uništili trgovine i tvrtke te zastrašiti druge da zašute i prihvate njihovo superiornije gledište.

“Bolje ti je da odeš kući, stari”, rekao je antifašistički ratnik, držeći ciglu u ruci. “To će biti Noć razbijenog stakla ili, kako mi to volimo reći, Kristallnacht. Dolje s fašizmom!”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.