Tucker Carlson | Demografska promjena Amerike se odvija zapanjujućom brzinom i mimo javne rasprave

Screenshot/Fox News

Tucker Carlson iz Fox Newsa, u ponedjeljak je otvoreno govorio o demografskim promjenama u Sjedinjenim Državama.

“Prije nego što počnete bilo koga nazivati bigotom…”

“Nedavni članak objavljen u časopisu National Geographic, puno je otkrio o trenutnoj demografiji u Americi, o tome kako se frapantno mijenja bez ikakve prave javne rasprave vezane za tu temu”, izjavio je suosnivač Daily Callera.

“Časopis opisuje mali rudarski gradić Hazleton u Pennsylvaniji. Godine 2000., njegova populacija je bila samo 2% hispanska. Samo 16 godine kasnije, Hazleton je većinski hispanski grad. To je velika promjena. Ljudi koji su odrasli u Hazletonu, prilikom povratka u rodni grad, saznaju da ne mogu komunicirati s ljudima koji tamo žive. I to zbunjuje ljude. Takve stvari dešavaju se širom zemlje. Niti jedna nacija, niti jedno društvo se nije toliko promjenilo i takvom brzinom.”

“Sad, prije nego bilo koga počnete nazivati bigotom, razmislite i budite iskreni… kako bi se osjećali kad bi se to desilo u vašem susjedstvu? Nije važno da li su imigranti dobri ljudi. Vjerojatno jesu, ali nije u tome stvar. Stvar je da ljudska bića nisu dizajnirana kako bi mogla “probaviti” ovako veliku promjenu. Tempo ovih promjena čini društvo nestabilnim – stvarno nestabilnim, baš kao što je ovo naše postalo.”

“Da li primjećujete gdje se te promjene NE dešavaju? U onim mjestima u kojima žive naši čelnici. Oni su prouzročili ovu nesmotrenu imigracijsku politiku, a njihovi kvartovi su uglavnom ostali nepromijenjeni; izgledaju kao da je 1960. U poštanskim brojevima njihovih mjesta nema demografskih promjena. Naši čelnici su za raznolikost, samo ne tamo gdje oni žive.”