MRCTV ‘Reality Check’ “zakucao” zagovornike konfiskacije oružja

Frank Camp

Screenshot/YouTube

U ponedjeljak je MRCTV objavio najnoviju epizodu “Reality Check” s Brittany Hughes, pod nazivom “Tide Pod generacija je vjerojatno prva koja protestira PROTIV svojih prava”.

Hughes započinje slikom sa subotnjeg marša protiv oružja, na kojoj žena drži znak s natpisom: “Da li je sloboda važnija od sigurnosti?”

Evo mog omiljenog znaka sa subotnjeg #MarchForOurLives. Ova djevojka se pita je li sloboda zaista važnija od sigurnosti. Jednostavan odgovor – da. Da, sloboda je važnija od sigurnosti jer bez slobode nema sigurnosti. No budući da su djeca iz Parklanda i njihova kompanija očito preskočila malo previše predavanja iz povijesti kako bi se družila s CNN-om, evo kratkog podsjetnika.

Prije Drugog svjetskog rata, zakon o pravu na oružje u Njemačkoj je već bio među najsktritnijima na svijetu. 1938. godine Hitler je potpisao njemački Zakon o oružju – zakon koji je zabranio Židovima da posjeduju oružje – i koji je nacistima olakšao da uzmu oružje. Do 1945., više od 6 milijuna Židova bilo je mrtvo.

Tijekom svoje prve godine na vlasti, Joseph Staljin implementirao je stroge mjere kontrole oružja, uključujući masovnu registraciju, a potom i konfiskaciju. Nakon toga ubio je oko šest do dvadeset milijuna vlastitih ljudi.

1911., Turci su oduzeli oružje svojim armenskim sugrađanima, skupili ih i natjerali u koncentracijske logore, gdje su radili i gladovali do smrti.

Jedna od prvih stvari koje je kubanski diktator Fidel Castro napravio nakon preuzimanja vlasti 1959. godine, bila je zapovijed o razoružavanju kubanskog naroda. Nakon toga je zatvorio, mučio i ubio na tisuće ljudi.

Čak i Snopes, jedno od najljevičarskijih mjesta za provjeru činjenica poznato čovjeku, je morao priznati da su zakoni o konfiskaciji oružja prethodili gotovo svakom genocidu u 20. stoljeću.

Danas, američka ljevica maršira ulicama tražeći od vlade da zaplijeni naše oružje. A šačica onih koji ne žele totalno ukidanje Drugog amandmana, želi da ostanemo sa zračnim puškama i praćkama, jer pretpostavljam da ako ćemo se ikad susresti s tiranijom ili ćemo morati zaštititi same sebe, zadnje što bi željeli imati u posjedu je pištolj koji bi mogao nekoga povrijediti.

Dakle, prva stvar koju tiranske vlade naprave da osiguraju bespomoćnost vlastitog naroda
je upravo ona stvar zbog koje se liberali dobrovoljno postrojavaju kako bi je predali, baš kao gomila glupih ovaca u klaonici.

Hughes zatim opisuje neke od ostalih prava koja su “zapela za oko” progresivcima, poput slobode govora, slobode udruživanja i slobode vjeroispovijesti. Također spominje sklonost progresivaca oporezivanju.

Ona nastavlja sa:

Veličaju socijalizam, koji je u svijetu ubio više od 100 milijuna ljudi, prolaze im trnci kad vlada prisilno oduzme zemlju državama i poreznim obveznicima koji žive na njoj; čak uskraćuju i nerođenoj djeci njihovo pravo na život. Uzduž i poprijeko, “progresivci” doslovno zagovaraju stvari zbog kojih smo nekad išli u rat. I, kao što vidite, to se događa kad odgojite generaciju koja zaboravlja vlastitu povijest – rado će se odreći slobode u zamjenu za sigurnost i na kraju izgubiti oboje.

Pogledajte cijeli video ovdje: