Owen Benjamin | Život u Saranac Lake-u (jako kontroverzno)

“Dan nakon snimanja ovog specijala u malom gradu u kojem živim, digla se kontroverza i moja familija se suočila s ponižavajućim posjedicama. Ne šalim se, to se stvarno desilo i još uvijek se dešava. Tako da sam odlučio objaviti puni needitirani 8-minutni insert iz novog specijala u kojem opisujem ovaj moj mali grad i sve njegove posebnosti.

Ismijavanje Bernie Sandersa bila je vruća tema koja me etiketirala “rasistom”, ista stvar se desila kad sam ismijavao pokret #MeToo (# je stari simbol za jedinicu mjere “pound”, funtu – op. a.) koje mi je donijelo oznaku “seksista”, a naravno tu je i tragična priča o mladom Owenu koji je ostao bez bicikla, priča zbog koje ću zauvijek nositi oznaku “rasiste”.

Evo, Saranac Lake, tako je ovaj veliki čovjek govorio o tebi i, onako usput, da imate imalo znanja o grupama koje branite, shvatili bi kolika je ludost način na koji ste reagirali. Familija koja pazi naše djete ne želi više to raditi, Amy je pod bila pod pritiskom da više ne sudjeluje u igri s drugom djecom, crkva Svetog Bernarda ne želi primiti donacije koje smo skupili za njih i moj brat je doživio lude i neugodne reakcije. Sve zbog toga jer se jedna žena našla uvrijeđenom, a nije niti prisustvovala događaju. Selimo se nakon što nam se rodi drugo dijete, ali prije nego to napravimo, želim staviti stvari na mjesto što se tiče strašnih stvari koje sam rekao o vašem gradu.

Također, članak u vašim novinama o traumi koju sam izazvao, prouzročio je to što mi zabranjuju već unaprijed rezervirana mjesta za nastupe u drugim gradovima. Vi ljudi legitimno posjedujete um male djece.”