Jorge Ramos sa Univisiona rekao da Trump želi ‘učiniti Ameriku ponovno bijelom’ – Tucker ga osramotio odgovorom

Screenshot/Fox News

Tucker Carlson intervjuirao je Jorgea Ramosa, najpoznatijeg američkog voditelja vijesti na španjolskom jeziku, u vezi Meksika i ilegalne imigracije.

“Možemo li se samo složiti oko ove stvari?”, rekao je Carlson. “Da zemlja koja je istrijebila svoju crnačku populaciju, koju vode isključivo bijelci, koja je donedavno imala sustav kasta temeljen na krvnim vezama, nas vjerojatno ne bi smjela nazivati rasistima. Možemo li-maknimo ovo iz jednadžbe. Ovo je ekonomski argument o tome ko ima koristi od migracije. Zapravo se ne radi o rasi…”

“Ne, ne mislim tako”, rekao je Ramos. “Ne Tucker, mislim da bi trebali kritizirati obje zemlje. Postoji diskriminacija u Meksiku i to puno diskriminacije, ne možemo reći da ne postoji, ali kad imamo predsjednika Trumpa koji je imao rasističke izjave i koji jasno želi učiniti Ameriku ponovno bijelom sa…”

“Oh, ma daj”, rekao je suosnivač Daily Callera.

“Kad je izjavio da želi privući imigrante iz Norveške, a ne iz Haitija i Afričkih zemalja, ne mislite da je to rasistička izjava?”, upitao je Ramos.

“Doslovce, nešto poput 85 posto naših useljenika nije bijelo”, uzvratio je Tucker. “Nije pitanje o bijelom ili ne-bijelom. Radi se o tome da li Meksiko može upotrebljavati Sjedinjene Države kao sustav socijalne skrbi. Onako usput, dvojica crnih meksikanaca su upravo deportirana iz Meksika, zbog toga što su crni, u zemlje u kojima nikad nisu bili. To znači biti afro-amerikanac u Meksiku. Stoga, prestanimo već jedanput sa tim rasnim stvarima.”

POGLEDAJTE CIJELI RAZGOVOR: