Poruka Dave Rubina liberalnim profesorima: I vas će uništiti

Christian Toto

Screenshot: YouTube/No Safe Spaces Movie

Kada je riječ o slobodnoj i otvorenoj raspravi o najvrućim temama današnjice, Dave Rubin je zasigurno jedan od vodećih ljudi.

Voditelj “The Rubin Reporta” intervjuirao je neka od najvećih imena u konzervativnim krugovima. Neki od njih su Thomas Sowell, Greg Gutfeld i Ben Shapiro.

Rubin je također razgovarao s autoritetom krajnje ljevice, Davidom Sirotom, komičarom Bob Sagetom i guruom za klimtske promjene Michaelom Mannom.

Zato ima smisla da je on najnovija akvizicija nadolazećeg filma “Bez sigurnih prostora”. Film, koji će debitirati na jesen i koji je predvođen kraljem podcastova Adamom Carollom i konzervativnim govornikom Dennisom Pragerom, otkriva rat protiv slobode govora na sveučilištima širom zemlje. Govornici desno-od-centra nalaze se pod fizičkim napadima zbog izražavanja suprotnih gledišta. Studenti nazivaju svakog tko nije usklađen s njihovim progresivnim pogledom na svijet, “rasistom”, “nacistom” ili još gore.

To se danas dešava na sveučilištima širom zemlje, a roditelji plaćaju skupe školarine kako bi poslali svoju djecu u taj kotao mržnje.

“Bez sigurnih prostora” želi to promijeniti. Film je nedavno najavio dodavanje veterana komedije Tim Allena, Jordana Petersona, Cornel Westa i Van Jones na popis sttručnjaka na temu. Taj sastav daje filmu veću ideološku ravnotežu nego što možete naći u većini institucija visokog školstva.

Sada se i Rubin pridružuje toj eklektičkoj skupini. U slijedećem ekskluzivnom klipu, Rubin nudi upozorenje liberalnim profesorima koji misle da će ih Antifa i njihova sorta ostaviti na miru.

Neće.

“Doći će po vas… ako imate bilo kakvu iskru individualizma u sebi, bilo što, nešto što vas čini interesantnim ili drugačijim, oni će doći kako bi također uništili… ovo je velika borba naše generacije.”

Screenshot: YouTube/No Safe Spaces Movie