Tucker Carlson razmontirao liberalno licemjerje Erica Schneidermana

Julia Nista

Screenshot: YouTube/Fox News

U srijedu je Fox News-ov Tucker Carlson u dubinu istražio licemjerje bivšeg državnog odvjetnika New Yorka i modernog liberalizma.

“Nakon ostavke Erica Schneidermana na državnog odvjetnika New Yorks, neki od njegovih dugogodišnjih prijatelja na ljevici izjavljuju da su šokirani. Čuli ste ih. Mi to jednostavno ne možemo vjerojati, kažu. Kako čovjek koji je tako javno posvećen feminizmu može tući žene? To jednostavno nema smisla”, započeo je Tucker. “Ali naravno da ima savršen smisao.”

Carlson je utvrdio da je “samopravednost uvijek pokazatelj prikrivene pokvarenosti” i da moderni liberalni političari često ponašanjem ne slijede svoje vlastite riječi i akcije.

“Obično ljudi koji najviše galame imaju naviše toga za sakriti. Imajte to na umu kad slijedeći put čujete demokratske političare kako vam drže predavanja o moralnoj inferiornosti”, izjavio je Carlson.

Carlson je ukazao na zagovornike pobačaja koji tvrde da se bore za djecu, rasne pokrete koji sotoniziraju jednu rasu ali “tvrde da se protive rasizmu” i kako “Al Gore putuje privatnim avionom dok istovremeno želi zabraniti vaš SUV”.

“Večeras se Eric Schneiderman marinira negdje u sramoti, vjerojatno neobrijan i usamljen. Njegova karijera je gotova, a sučava se s godinama potencijalnih pravnih akcija. On je slomljen čovjek, on je u agoniji”, rekao je Carlson. “A ipak na nekoj razini, Eric Schneiderman i dalje zna da je bolja osoba od vas.”