Keith Richards rekao da se “Amerika mora riješiti” Trumpa

Katie Jerkovich

Screenshot: YouTube/Noisey

Keith Richards izjavio je u utorak kako se “Amerika mora riješiti” predsjednika Donalda Trumpa.

“Sada ga se Amerika mora riješiti”, rekao je 74-godišnji gitarist Rolling Stonesa tijekom intervjua za BBC Radio 4. “Nemojte reći da vas nisam upozorio.”

Komentari su došli nakon što se Richards podsjetio vremena kad je Trump bio vezan za promociju koncerta Rolling Stonesa u Atlantic Cityju.

“Kad smo došli u Atlantic City [koncert je bio vidljivo promoviran kao] ‘Donald Trump predstavlja…’ ‘The Rolling Stones’ [je bilo napisano] minijaturnim slovima”, objasnio je gitarist.

“Inače nemamo puno veze s promotorima, ali ovaj me je pogodio”, podijelio je Richards. “Tada sam se zadnji puta naljutio – izvukao sam svoju pouzdani nož, zabio ga u stol i rekao: ‘Morate se riješiti tog čovjeka'”.

Ovo nije prvi puta da je Richards uputio udarac prema Trumpu. Tijekom intervjua 2015., rekao je da bi Trumpovo predsjedništvo bila “noćna mora”.

“Možete li zamisliti predsjednika Trumpa? Najgora noćna mora”, objasnio je Richards. “Ali ne smijemo to reći. Jer bi se moglo dogoditi. To je jedno od čuda ove zemlje.”