Tucker Carlson napao gosta koji je tvrdi da je ‘MS-13 proizvod SAD-a’

Julia Nista

Screenshot: YouTube/Fox News

Fox News-ov Tucker Carlson vodio je užarenu raspravu u četvrtak s prvim njujorškim nedokumantiranim odvjetnikom nakon što je ovaj tvrdio da je “MS-13 proizvod SAD-a”.

“Neznam zašto si dopuštam predavanja o zakonima ICE-a (Agencija za primjenu imigracije i carine) od nekoga tko je prekršio naše zakone kako bi došao ovamo”, rekao je odvjetniku suosnivač Daily Callera.

“Očigledna vas ne smeta naglasak Predsjednika na okupljanje poznatih članova ubojite ulične bande, ali kladim se da vas to ne smeta, je li tako?”, nastavio je Carlson. “Jeste li jedan od onih aktivista za prava životinja koji je plakao kad je koristio riječ ‘životinja’ za članove MS-13?”

Odvjetnik, Cesar Vargas, odgovorio je: “Mislim da bismo trebali osigurati provoditelje zakona sigurnima. Provoditelji zakona imaju posao koji trebaju napraviti, bilo da je to NYPD, LAPD ili ICE. Oni imaju posao koji trebaju napraviti.”

“Sad, Predsjednik miješa dvije stvari”, nastavio je Vargas, “kao i mnoge druge stvari — MS-13 je proizvod SAD-a. Mi smo stvorili MS-13.”

Tucker je prokomentirao te izjave kao “to nisu činjenice, to je subjektivna procjena”.

POGLEDAJTE CIJELI SEGMENT: