Svaki dan više od 100 njemačkih građana kao žrtve nasilja migranata

Voice of Europe

Izvješće njemačkog Saveznog ureda kriminalističke policije (BKA) pokazuje da svaki dan više od 100 njemačkih građana postaje žrtvama zločina počinjenih od strane migranata, piše Epoch Times.

Prema studiji BKA, registrirano je 39.096 njemačkih žrtava imigranzskog nasilja u 2017. godini, novi rekord. Brojka je za 23,7 posto viša nego prethodnne godine (31.597).

To znači da je svaki dan oko 107 njemačkih građana bilo ili će biti žrtvama zločina u kojima je osumnjičeni najmanje jedan migrant, a taj trend se povećava.

Posebno je šokantna činjenica da je 2017. više od stotinu Nijemaca bilo žrtvama ubojstva ili pokušaja ubojstva od ruku migranata.

“112 Nijemaca je stradalo u zločinima ubojstva, pokušajima ubojstva ili naručenim ubojstvima, gdje je najmanje jedan osumnjičeni bio imigrant. Trinaest osoba je ubijeno, pokazuju statistike.”

Izvješće BKA također upozorava da su mnogi teroristi prokrijumčareni među izbjeglicama; i da postoji opasnost da će izbjeglice biti radikalizirane u Europi od strane terorističkih organizacija za “sveti rat”.

“Zbog izbjegličke situacije, postalo je moguće da terorističke organizacije krijumčare moguće ubojice ili svoje pristaše u Njemačku.”

“Osim toga, moguće je da postoje i pojedinci među izbjeglicama, koji su radikalizirani tijekom svog boravka u Njemačkoj zbog raznih čimbenika. Posebice zbog profesionalne propagande i ciljanih aktivnosti na internetu pripadnika terorističkih organizacija”, upozorava izvješće.