Migrant govori Dancu: ‘Vi Danci ste životinje, bit ćete istrijebljeni’

Christoffer

Screenshot: YouTube/Rasmus Paludan

Rasmus Paludan, danski anti-islamski političar kojem je potrebna policijska zaštita kamo god krene, nedavno je održao prosvjede s članovima svoje stranke Stram Kurs (tvrda linija) u školi u Århusu — drugom najvećem danskom gradu.

Tijekom prosvjeda, član stranke snimio je video koji je prikazao kako su ih dočekali lokalni mještani. Jedan video koji je uploadan na YouTube kanal Rasmusa Paludana prikazuje bradatog, agresivnog migranta koji viče na Danca. Iako je teško razabrati sve riječi, Kim Møller, autorica političkog bloga Uriasposten, prepisala je ono što se može čuti na videu.

Migrant je rekao:

“Mi imamo više djece. Vi imate jedno ili dvoje. Za deset ili petnaest godina bit će više muslimana od Danaca u ovoj zemlji. … Danaca je pet milijuna, vi ste gotovo izumrli čovječe. .. Vi s je*ete sa životinjama, zato nemate djecu… Vi Danci se istrebljujete. Vi ste poput životinja… Ja nikad neću biti Danac, ja želim svoj mentalitet i svoju tradiciju, ali ja ću gurnuti svoju dansku putovnicu i dansku Narodnu stranku u svoju gu*icu, ja ću spaliti svoju dansku putovnicu… Ja se neću integrirati, ja ću nastaviti zaje*avati vaše društvo… Puši ku*ac!”




Nedavno su muslimanski migranti u Danskoj izašli na svjetlo dana kako bi besramno otkrili svoj krajnji prezir prema danskim ljudima, njihovoj kulturi i njihovoj religiji.

Prije otprilike dva tjedna na uskršnju nedjelju, najsvetiji dan kršćana širom svijeta, danska crkva je oskvrnuta s arapskim grafitima na kojima je pisalo: “Mi osvajamo Dansku. Nema Boga osim Alaha”, izvijestio je Voice of Europe.