POGLEDAJTE: Bogati liberal Bill Maher priželjkuje ekonomski kolaps jer mrzi Trumpa

Amanda Prestigiacomo

Screenshot: YouTube

U petak, bogati liberal Bill Maher molio je za ekonomski kolaps zemlje u nadi da će na takav način uspjeti maknuti predsjednika Trumpa, kojeg Maher ne simpatizira.

Tijekom rasprave o ekonomskoj situaciji — koja je, usput, u procvatu i hvali se rekordno niskom stopom nezaposlenosti, osobito kod manjina — voditelj HBO programa je svoju bizarnu želju iznio na sebi svojstven gnjusan anti-Trumpovski način.

“Osjećam se kao da će u jednom trenutku ispasti dno, i onako usput, nadam se da će se to i dogoditi jer mislim da je jedan od načina kako se riješiti Trumpa ekonomski kolaps zemlje”, rekao je Maher. “Stoga, molim vas, donesite recesiju. Žao mi je ako će to povrijediti ljude, ali imamo izbor: navijati za recesiju ili izgubiti svoju demokraciju.”

Prilično je bolno slušati nekoga tko želi da se Amerikanci suoče s ekonomskom patnjom, ali je još više uznemirujuće čuti takve želje od bogatog čovjeka koji zna da neće biti pogođen svojom perverznom nadom za ekonomskom kataklizmom. Domaćin “Real Time” show-a prema Newsweeku ima neto vrijednost od 100 milijuna dolara, a njegov show je već dobio zeleno svjetlo do 2020. godine.

Dok će Maher biti savršeno u redu u slučaju da nas zadese ekonomske nevolje, mali ljudi će morati trpjeti u pravednoj težnji protiv Trumpizma.

Govoreći o izgubljenom kontaktu s okolinom.

POGLEDAJTE: