Britanski aktivist Tommy Robinson prebačen u strogo čuvani zatvor sa znatno većom muslimanskom populacijom!

Da se prisjetimo, Tommy Robinson uhićen je 25. svibnja zbog sumnje da je prekršio mir tijekom izvještavanja sa suđenja bandi silovatelja djece i sada mora odlužiti prethodno dosuđenu kaznu od 13 mjeseci.

Prijatelji i pristalice Robinsona, 35, tvrde da će ga njegov ugled i stajalište koje drži o islamu staviti u veliku opasnost u zatvoru.

Članci o njegovom uhićenju i naknadnom zatvaranju su brzo uklonjeni s interneta nakon što je britanska vlada stavila restrikcije na izvještavanje o tom događaju.

I sada ovo…

Paul Joseph Watson izvještava da je Tommy Robinson prebačen u najstrože čuvani zatvor u kojem muslimanski zatvorenici čine 71% populacije.

To mi moglo značiti gotovo sigurnu smrt za Tommyja.

Zatvorenici su lupali po zidovima ćelija vičući prijetnje smrću!

U subotu, aktivist za slobodu govora i član nizozemskog parlamenta Geert Wilders, tražio je oslobađanje Tommy Robinsona na masivnom skupu održanom u Londonu.

Geert Wilders je jedan od najotvorenijih glasova u Europi koji poziva na “de-islamizaciju” Zapada; Wilders shvaća prijetnju koju predstavlja šerijatski zakon.

“Ovdje sam kako bih vam rekao da nikada nećete hodati sami! Svi smo ovdje da kažemo svijetu i pogotovo Velikoj Britaniji… OSLOBODITE TOMMYJA ROBINSONA!”, rekao je Wilders dok je publika eruptirala.

Usprkos masovnim protestima, Tommy Robinson je još uvijek zatvoren, a njegovo prebacivanje u zatvor s 71% muslimanske populacije stavilo ga je u veliku opasnost.

Glasnogovornik Tommyja Robinsona, Coalan Robertson, potvrdio je za Infowars da su glasine točne.

Bivši urednik londonskog Breitbarta, Raheen Kassam, izvijestio je da je odluka o prebacivanju Tommyja Robinsona došla od novog britanskog ministra unutarnjih poslova Sajida Javida.

Raheem Kassam je tweetao: “Rečeno mi je da je odluka o prebacivanju Tommyja Robinsona iz relativno sigurnog zatvora u visoko rizičan došla iz ministarstva unutarnjih posloba – što znači da ljudi moraju postavljati pitanja Sajidu Javidu, novom britanskom ministru unutarnjih poslova.”

Geert Wilder je odgovorio na Raheemovo izvješće:

Sajid Javid je, baš kao i londonski gradonačelnik Sadiq Khan, musliman i pakinstanskog je podrijetla. Ranije ovog mjeseca najavio je svoju novu “kontra-terorističku” strategiju koja uključuje puštanje osuđenog terorista Anjema Choudaryja na slobodu. To je sve što trebate znati.

***

Daily Wire piše:

Kassam je ažurirao svoju objavu na Twitteru i sada kaže: “Ne vjerujem da su 71% Tommyjevih kolega zatvorenika muslimani. Izgleda više kao 1 od 5. To je još uvijek visoki postotak, viši od prosjeka u britanskim zatvorima. Nema potrebe za širenjem pogrešnih brojki kad je i prava istina dovoljno loša”. Nekoliko sati kasnije, povećao je brojku na 1 od 3.

Dakle, koja je istina?

Zatvor u Hullu, gdje je Robinson bio zatvoren (ili još uvijek je), ima višu muslimansku populacije od one koju je naveo Robinsonov menadžer: 7,4%, a ne 2%, prema podacima Ministarstva pravosuđa, kako je izvijestio Mirror. U novom zatvoru, HMP Leicester, ta brojka se kreće oko 14,3%, a ne 71%.