Bivši dužnosnik CIA-e: Clinton je ‘umiješana u najveću izdaju u povijesti”

Tyler Durden

Bivši časnik CIA-e i zviždač Kevin Shipp izjavio je da je ono što je Hillary Clinton učinila sa svojom dobrotvornom organizacijom i Uranium One, dok je bila državna tajnica, zločin za povijesne knjige.

Shipp je objasnio: “Hillary Clinton koristila je to za pranje novca u stranim bankama kako ne bi bila podložna američkim zakonima, kongreskim sudskim pozivima ili FOIA-inim zahtjevima za dokazima. To je učinjeno kako bi se novac prenio u Clintonovu zakladu, tako da ga američka vlada uopće nije mogla ispitati”.

Specijalni tužitelj Robert Mueller bio je na čelu FBI-a, dok su Clintonova i Rusi dogovarali Uranium One. Jednu petinu američke proizvodnje urana kupila je Rusija u poslu koji je progurala i podržala Clinton. Clintonova zaklada primila je više od 140 milijuna dolara od nekih istih ruskih igrača koji su bili uključeni u Uranium One. Zašto Mueller nije zaustavio posao? Shipp kaže:

“Mueller je ili potpuni moron, što nije, ili je previdio najveće slučajeve kontraterorizma u povijesti Sjedinjenih Država. U to je bila uključena Hillary Clinton, Clintonova zaklada, Uranium One i, naravno, uništavanje svih e-mailova i dokaza na njezinom tajnom serveru i još mnogo toga, a on (Mueller) je sve to ignorirao.”

Kako je uspjela izaći na kraj s ovakvim očitim zločinom? Shipp kaže:

“Najbizarnija stvar su ljudi koji su je štitili od jasne zločinačke aktivnosti i kršenja Zakona o špijunaži. James Clapper, direktor Nacionalne obavještajne službe, štitio ju je, propuštao informacije medijima i lagao. Imali ste Johna Brennana, direktora CIA-e, koji ju je štitio pokretanjem lažne istrage (Trumpa) i zakuhao stvari s tim (lažnim/neprovjerenim) dosjeom. Imali ste Jamesa Comeya, direktora FBI-a, koji ju je štitio…

Zatim ste imali Petera Strzoka, koji ju je također štitio, a sada se čini da je zapovjedništvo Državnih komunikacija (GCHQ) Ujedinjenog Kraljevstva koristilo NSA informacije kako bi targetirali Trumpa i zaštitili Hillary Clinton. Morate se zapitati kakvu to vrstu moći ili veza posjeduje ova žena da može dobiti sve te članove Vlade u sjeni da riskiraju svoje vlastite kriminalne optužbe kako bi je zaštitili i pokušali je učiniti predsjednicom SAD-a? To je Vlada u sjeni. To je Duboka država. To je ono što je zastrašujuće u cijeloj ovoj stvari.

Ovo je duboko. Ovo je mračno. Ovo je mračno koliko samo može biti i ovo je najveći slučaj špijunaže koji uključuje vladine dužnosnike u povijesti ove zemlje.

Shipp je također istaknuo da ovaj put neće biti ‘posao kao obično’ za “Duboku državu i vladu u sjeni”. Oni će biti izvedeni pred lice pravde jer, kako Shipp kaže: “optužbe dolaze zbog Donalda Trumpa koji je u Bijelu kuću došao izvana. Trumpa je nemoguće podmititi.”

Intervju Grega Huntera i Kevina Shippa ispod: