Trump pohvaljen zbog priznavanja rezultata izbora 4 godine brže nego što je to učinila Hillary Clinton

The Babylon Bee

Screenshot: YouTube

SAD — Medijske kuće od obale do obale pohvalile su danas predsjednika Donalda Trumpa nakon što je ovaj relativno pravovremeno priznao rezultate izbora 2020. godine. Čak je i CNN istaknuo kako je Trumpu trebalo manje vremena da prihvati rezultate nego što je to trebalo dvostrukoj neuspješnoj predsjedničkoj kandidatkinji Hillary Clinton.

“Morate ovdje odati priznanje Trumpu”, rekao je Chris Cuomo tijekom segmenta njegove popularne emisije na CNN-u. “Svakako, on je možda doslovno najgori predsjednik kojeg smo ikad vidjeli, ali je barem bio spreman prihvatiti demokratske izbore… ZA RAZLIKU OD NEKIH LJUDI.”

CNN je potom pustio isječak prošlotjednog intervjua u kojem je Hillary Clinton ponovno tvrdila da su Rusi ukrali izbore 2016. godine.

“Nevjerojatno je da još uvijek nije prihvatila rezultate”, rekao je Donald Trump u mutnom videu koji je objavio na Twitteru. “JA JESAM! Ja sam prihvatio rezultate danas! To je zato što sam pobjednik. Čak i kad gubim, ja sam pobjednik. I dopustite mi da vam kažem ovo: ovi su izbori bili ukra…”

No, video je naglo završio kao da je netko izvan ekrana zgrabio kameru i ugasio je.

Gotovo svaka velika informativna kuća pohvalila je predsjednika zbog njegovog prihvaćanja izbora 2020. godine, koje se dogodilo mnogo brže nego kad je Hillary Clinton izgubila. Međutim, MSNBC je rekao da će predsjedniku odati priznanje za prihvaćanje rezultate tek kad prizna da su Rusi ukrali izbore 2016. godine.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.