COULTER: Putin ubija milijune Amerikanaca!

Ann Coulter

Neznam što je Trump rekao tijekom dva sata privatnog sastanka s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, ali kao i toliki u medijima, znam što se nadam da je rekao: “Godpodine Putin, želim da javno priznate vaše suučesništvo u našem problemu s ilegalnim imigrantima”.

Da barem Putin posjeduje široku mrežu ruskih sredstava kako bi mogao osobno usmjeravati kretanje milijuna ilegalnih stranaca preko pustinje Sonore, kroz desetke kontrolnih točaka i u našu zemlju, da ispuni svoj glavni plan za napad na američku financijsku održivost, nacionalnu sigurnost i buduće planove. Tek onda bi se mediji, Demokratska stranka i korporativni republikanci trgnuli iz svog mrtvila i priznali da imamo ogroman problem na našoj južnoj granici.

Ilegalni imigranti ubili su nekoliko puta više Amerikanaca nego su to učinili Rusi u cijeloj svojoj povijesti — ili koliko su se ikad mogli nadati da ubiju, čak i uz dobro postavljenu nuklearnu bombu.

Ali ništa neće biti učinjeno, osim ako ne dokažemo da Putin stoji iza toga.

Naši mediji i vlada žele da se fiksirate na rusku aneksiju Krima i vidite to kao veliki problem s kojim se suočava naša zemlja, nadajući se da ćete zaboraviti otvorenu rupu na našoj granici.

Nisam brojala da vidim koliko je Amerikanaca umrlo kao rezultat Putinovog ponovnog stjecanja Krima — ipak jesam! NULA. U međuvremenu, meksički kuriri narkoticima ubijaju više Amerikanaca tjedno nego što je to komunistički Sovjetski Savez učinio obaranjem korejskog leta 007 zbog narušavanja njihovog zračnog prostora, gotovo započinjajući nuklearni rat.

Opsjednutost irelevantnim, nerješivim problemima u udaljenim djelovima svijeta je način kako liberali dokazuju da su intelektualci. Sjeverna Koreja, Sirija, Rusija — to je ono o čemu bi se trebali brinuti. Ne o svojoj zemlji. Samo kupci u Walmartu brinu o vlastitoj zemlji.

To je nešto kao da je 1939., u jeku nacističke prijetnje, a britanske novine isključivo govore o požarima u Victoriji, Australiji. Koliko ljudi je umrlo? Trebaju li našu pomoć? Što da radimo? Koji stav ima premijer?

S Rusijom, liberali dobivaju dodatni bonus batinjanja Trumpa zbog njegove nepostojeće suradnje s Rusijom — našeg najvećeg neprijatelja do vrlo, vrlo nedavno.

Barem niti jedan demokratski predsjednik nije nikad javno prigrlio ruskog diktatora, dok mu je predavao čitavu istočnu Europu u Jalti, tako da je savjest ljevice čista!

Zapravo, ne. Sve dok se svi Rooseveltovi kipovi ne sruše, ljevica mora smiriti strasti oko Rusije. Trump barem ne zove Putina “Ujače Vlad” i ne daje mu trećinu Europe jer ga savjetuju dva ruska špijuna.

Dok sam sigurna da je ruska invazija Ukrajine i aneksija Krima bila smrtna opasnost za svakog muškarca, ženu i dijete u Americi, Putin bi također trebao odgovarati za silovanje i ubojstva tisuće Amerikanaca svake godine na našem vlastitom tlu, kao rezultat očigledno nezaustavljive ilegalne imigracije. (Tko bi rekao da je zid toliko nedokučivi inženjerski pothvat?)

Gdje drugdje položiti krivnju za ovaj čudovišni napad ako ne na Putina, najopakijeg čovjeka još od Hitlera?

Istina, liberali su potrošili desetljeća lobirajući za ovaj beskrajni protok ilegalnih stranaca. Ali to ne bi trebao biti problem. Također su proveli desetljeća braneći ruske diktatore.

Napuštanje svakog stava kojeg su ikad držali kako bi mogli napasti Trumpa je standardni operacijski postupak ovih dana.

Osim što Trump nije izazvao Putina na šakanje u Helsinkiju, mediji su podivljali oko činjenice da je naveo nalaze naših obavještajnih agencija — ali potom je dodao da je Putin odbacio optužbe.

ON VJERUJE PUTINU PRIJE NAŠIH VLASTITIH OBAVJEŠTAJNIH AGENCIJA? Moralna ekvivalencija! Izdaja! Visoki zločini i prekršaji! Kristallnacht! Trump je mogao usput zgaziti i portret Georgea Washingtona. (Ili, kad već govorimo o liberalima, Staljina.)

Ali, koliko se ja sjećam, izabrani demokrati — pa čak i demokratski kandidati za predsjednika — kritizirali su naše obavještajne agencije prilično žestoko, pogotovo u vezi rata s Irakom.

Mediji su pretvorili onog klauna Joe Wilsona u nacionalnog heroja zbog ismijavanja nalaza naših obavještajnih agencija.

Na početku rata, američki obavještajci, britanski obavještajci i Senatski obavještajni odbor zaključili su da Saddam Hussein traži masovne količine urana od Nigera.

Ali Joe Wilson je poslan od svoje supruge, ne-tajne, birokratske CIA agentice, na put u Niger, gdje je pogledao vladine dužnosnike direktno u oči i pitao ih: Je li Saddam poslao svoje izaslanike u ovu, bogu iza leđa, zemlju koja nema ništa za prodati osim urana kako bi kupio uran? Budite iskreni! Ne postoji apsolutno nikakav način da znam da li lažete, a moćna nacija, naoružana nuklearnim oružjem, biti će vrlo ljuta na vas ako odgovorite “da”.

Na temelju ovakvog razgovora, Wilson je zaključio, kao što je napisao u New York Timesu: “Nemam drugog izbora nego zaključiti da su neki od obavještajnih podataka, u vezi s iračkim programom nuklearnog naoružanja, izvrnuti kako bi se preuveličala iračka prijetnja.”

Daleko od osude ovog nepatriotskog glupana zbog defeciranja na naše obavještajne agencija, mediji su od njega napravili zvijezdu! Samo budala poput George W. Busha vjerovala bi našim nesposobnim obavještajnim agencijama više nego izjavi vladinog dužnosnika iz Nigera.

I tako, nije problem napraviti na-lijevo-krug svojim prethodnim, dugotrajnim stajalištima, pod uvjetom da koristi višem cilju dobivanja Trumpa.

Ne znam jesu li liberali primijetili, ali njihovo nastojanje da razbjesne javnost zbog Putinove aneksije Krima nije bio baš divlje uspješno.

Osim činjenice da onaj tko posjeduje Krim nema apsolutno nikakve zamislive posljedice za Sjedinjene Države, Krim je zauvijek bio dio Rusije. (Tehnički, od 1783. — kada su ga uzeli muslimanima, blagoslovljeni bili.)

Googlajte “Potemkinovo selo”. Priča je da je pomoćnik ruske carice Katarine II, Grigory Potemkin, pokušao impresionirati caricu njezinim najnovijim teritorijalnom posjedom postavljanjem lažnih sela kroz njihovu rutu. Datum: Krim, 1787.

Ljevica treba nešto značajnije kako bi nas uspjela naljutiti na Rusiju — a ilegalna imigracija je prava karta! Liberalima je jedino stalo do Rusije, ali većini Amerikanaca jedino je stalo do njihove vlastite zemlje.

Rješenje nas gleda ravno u lice. Uvjerite Putina da je odgovoran za milijunE stranih osvajača koji se šuljaju u našu zemlju, spuštaju plaće na dobar dan, a siluju djevojčice i počinjavaju mučna ubojstva na loše dane.

U zamjenu, dati ćemo Putinu Billa Browdera i Georgea Sorosa.