Dennis Rodman želi dovesti Kanyea u Sjevernu Koreju

Kassy Dillon

Screenshot: YouTube/ABC News

Bivši igrač Chicago Bullsa i bliski prijatelj Kim Jong Una, Dennis Rodman, želi povesti Kanye Westa sa sobom u Sjevernu Koreju prilikom slijedećeg posjeta toj zemlji.

Poziv je stigao nakon što je West na Twitteru poslao Rodmanu poruku zahvalnosti.

“Hvala jednoj od mojih najvećih inspiracija”, tweetao je West zajedno sa fotografijom potpisanog Rodmanovog dresa. “…uvijek razbijamo prepreke nezavisnim mislima.”

Rodman je odgovorio videom objavljenim na Twitteru u kojem prvo zahvaljuje Kanyeu, a potom ga poziva na put “o svjetskom miru i vođama ljubavi”.

“Ti si jedan, ja sam jedan. Hajdemo zajedno i učinimo to na pravi način.”

Nakon toga, u intervjuu za US Weekly, Rodman je otkrio destinaciju tog putovanja: Sjeverna Koreja.

“Nadam se da ćemo se jednog dana sastati i surađivati na određenim stvarima”, rekao je Rodman. “Pogodite što, povesti ću Kanye Westa sa sobom u Sjevernu Koreju.”

“Zapravo, pozvat ću ga slijedeći put kad odem u Sjevernu Koreju. Ako su vrata otvorena u rujnu, pozvat ću Kanye Westa da ode sa mnom u Sjevernu Koreju.”

Rodman je dodao da bi West trebao napisati pjesmu o tom iskustvu ukoliko se odluči za put.

Rodman je česti gost Sjeverne Koreje i ima dobar odnos s njezinim diktatorom. “Bromanca” je počela 2014. godine, nakon što je Rodman sudjelovao u košarkaškoj utakmici povodom Kimovog rođendana.

Rodman je imao vrlo emocionalan nastup na CNN-u tijekom summita predsjednika Trumpa i Kima, sastanka za koji je osjećao da je djelomično zaslužan.

Kanye se tek treba javno izjasniti na Rodmanov poziv. Međutim, spomenuo je Sjevernu Koreju u pjesmi na svojem novom albumu “Ye” prošlog mjeseca.

“Mogli bismo biti u Sjevernoj Koreju, mogao bih pušiti s Wiz Khalifom”, repao je Kanye u pjesmi “Yikes”.