Holivudski svodnik iznio nevjerojatne tvrdnje o ikonskim zvijezdama

Paul Bois

Screenshot: YouTube/Movieclips

Nedavni dokumentarac o bivšem holivudskom svodniku doveo je “otvorenu tajnu” hedonističke filmske industrije na potpuno novu razinu, opisujući (ponekad grafički) mnoge seksualne eskapade u kojima je navodno sudjelovao s nekim od najvećih holivudskih zvijezda. Od Cary Granta do Spencer Traceyja i Bette Davis, 95-godišnji Scotty Bowers tvrdi da je ili spavao s tim pojedincima ili je nabavljao prostitutke za njih.

Kao što je izvijestio The Daily Beast, novi dokumentarac pod nazivom “Scotty i tajna povijest Hollywooda” iznosi neke od najneobičnijih tvrdnji i seksualnim podvizima klasičnih holivudskih zvijezda. Na nekoliko mjesta u filmu, Scotty otvoreno tvrdi da se neke od zvijezda bile ili biseksualne ili prikriveni homoseksualci.

“J**** sam Bette Davis za vrijeme Drugog svjetskog rata kada je bila oženjena s likom”, tvrdi Bowers. “Znao sam joj namještati prostitutke, a znali smo imati trostruke pogodbe. Otišao sam u krevet s J. Edgar Hooverom. Bio je obučen u ženu. Također, nije baš bio ljepotica, znate, ali tretirao sam ga baš kao što bi tretirao ženu.”

Bowersove izjave o Cary Grantu i Rock Hudsonu zajedno s Laurenceom Olivierom i Vivien Leigh su još šokantnije.

“Jednog dana Cary Grant se zatekao na benzinskoj stanici, a Rock Hudson se slučajno našao tamo, pa ga je Cary Grant pokupio”, rekao je Bowers. “Spojio sam ga s Rockom za 20 dolara, a Rock ga je vidio nekoliko pita. To je bilo prije nego što je Rock imao novaca.”

“Laurence Olivier i Vivien Leigh, nikada ih nisam spajao zajedno. Spajao sam ih s momcima, a onda sam ih vidio u kući Georgea Cukora. Ona bi ušla, tiho otvorila vrata i rekla “Shh”. Deset minuta kasnije ja je j****, a ona vrišti.”

Film, kojeg je režirao Matt Tyrnauer, slijedio je Bowersa dvije godine nakon izlaska njegovog memoara “Puna usluga: Moje avanture u Hollywoodu i tajni seksualni život zvijezda“. Nije se umirovio iz svoje profesije sve do AIDS krize u 80-tima.

Bowers također tvrdi da je spavao sa Spencerom Tracyjem i abdiciranim kraljem Engleske, Edwardom VII. Ostale zvijezde za koje tvrdi da je snabdijevao s prostitutkama: Tennessee Williams, Charles Laughton, Vincent Price, Katharine Hepburn, Gloria Swanson, Noël Coward, Rock Hudson, Cole Porter, i ostali.

“Procjenjuje da je Katherine Hepburn spojio s više od 150 žena tijekom 39 godina”, navodi TDB. “Cole Porter je jednom zatražio Bowersa da ga spoji s 15 muškaraca istovremeno. ‘Želim pop***** 15 ljudi, jednog za drugim’, rekao je”.

Kako bi mogao poduprijeti neke od Bowersovim ludih tvrdnji, dokumentarac je podnio intervjue i izjave nekih seksualnih radnika zaposlenih u to doba, od kojih su neki još uvijek živi. “Svi su potvrdili Bowersove navode, neki pred kamerom. Jedan od njih čak još uvijek posjeduje Bowersovu karticu s kontaktima koja je sadržavala informacije o desecima muškaraca koji su bili zainteresirani za seksualne usluge”, izvijestio je medij.