Kandidat za kongresmena iz Oregona bezukusno usporedio Melaniju Trump s prostitutkom na Twitteru

Nick Givas

Screenshot: YouTube/ABC News

Oregonski kandidat za Kongres, Mark Roberts, uvrijedio je prvu damu Melanie Trump na Twitteru u ponedjeljak, implicirajući da radi kao prostitutka.

Roberts, koji se natječe kao nezavisni kandidat za drugu kongresku četvrt, odgovorio je na tweet osnivača Turning Point USA, Charlieja Kirka, i odlučio uvrijediti prvu damu.

Kirk je istaknuo veliku razliku između osoblja u Bijeloj kući posvećenog Melaniji i osoblja bivše prve dame Michelle Obama i rekao da se Trumpovi snalaze s puno manjim timom.

Kirk je tvrdio da je za Obamu radilo 44 članova osoblja, dok Melania ima samo pet.

Roberts je odgovorio pitajući Kirka da li zna da prva dama “radi po satu”, a zatim je stavio hashtagove na riječi “thinkdirty” (misli prljavo” i “hoebag” (kurva).

Daily Caller News Foundation pokušala je doprijeti do Robertsove kongreske kampanje zbog izvjave i primila e-mail od osobe za koju se pretpostavlja da je sam Roberts.

“Izvini Nick, nikada nisam čuo za Daily Caller. Mislim da sam prevelik za tebe, ali osjećaj se slobodnim da pošalješ linkove na neka od svojih djela”, odgovorio je.

DCNF pitao je Robertsa zašto je odabrao fraze “thinkdirty” i “hoebag” kako bi opisao Melaniu i misli li da je primjereno opisivati prvu damu tim rječnikom.

“Mislim da su odgovori na vaša pitanja sami po sebi jasni. Imajte dobar dan i nastavite slati donacije”, odgovorio je.