Tucker Carlson: Demokratska stranka je neprepoznatljiva

Scott Morefield

Tucker Carlson Tonight

Fox Newsov domaćin, Tucker Carlson, iskoristio je svoj početni monolog u ponedjeljak kako bi istaknuo da su žrtve “Trump Derangement Sindroma” (sindrom Trumpovog rastrojstva – TDS) spremne preuzeti bilo kakvo stajalište, tako dugo dok je ono suprotna od onoga predsjednika Trumpa.

POGLEDAJTE:

Carlson, suosnivač Daily Callera, ustvrdio je da su demokrati danas “neprepoznatljivi”.

“Velike boginje, bubonska kuga, španjolska gripa — to su neke od bolesti koje su promijenile tijek povijesti posljednjih nekoliko tisuća godina”, rekao je Carlson. “Evo nove … Sindrom Trumpovog rastrojstva je posebno podmukla bolest jer ne utječe na pojedince, već na cijele političke stranke, čineći ih neprepoznatljivima. Prije nekih 20 minuta, na primjer, demokrati su sebe vidjeli kao stranku razuma, otporni na praznovjerje i masovnu histeriju.”

“Oni su bili, kao što su vam često govorili, stranka koja se borila protiv McCarthyizma. Danas, to je stranka koja se bavi McCarthyizmom, i to entuzijastično.”

Domaćin Fox Newsa pregledao je nekoliko pitanja, uključujući MS-13, pozive na ukidanje ICE-a, respektabilnost hard-core pornografije, slobodu govora, cenzuriranje, pa čak i oporezivanje bogatih kao primjere gdje je ljevica promijenila stajalište.

“Njihova jedina preostala glavna točka razgovora je mržnja predsjednika”, rekao je Carlson. “Ako Trump nešto podržava, oni su protiv toga. Ako je protiv nečega, oni postaju ogromni obožavatelji, bez obzira što to bilo.”

Rastrojstvo se također proširuje na njihovo poštovanje prema političarima koje su nekada prezirali.

“George W. Bush upetljao je Ameriku u rušilački bliskoistočni rat”, rekao je Tucker. “Prošle godine je održao govor u kojem je kritizirao Trumpa, pa je u potpunosti rehabilitiran.”

“Svima onima koji se sjećaju Demokratske stranke 1960-tih, 90-tih ili čak prije tri godine, sve ovo je vrlo zbunjujuće. Ta stranka je mrtva”, zaključio je Carlson. “Zamijenjena je novom, čija bi se kompletna platforma mogla sastojati od ‘reci ne Trumpu’. Ovo više ne spada u politiku; to je najgluplja religija na svijetu.”