Tucker Carlson: Tommy Robinson podijelio užasavajuće detalje nakon svog uhićenja

Mike Brest

Screenshot: Tucker Carlson Tonight

Tucker Carlson ugostio je nedavno oslobođenog britanskog aktivista Tommyja Robinsona na svom showu u četvrtak nevečer, kako bi razgovarao o njegovom uhićenju i kasnijem zatvaranju:

POGLEDAJTE:

“Sve što sam uradio bilo je čitanje BBC-evog novinskog članka, BBC-evog članka koji je još uvijek online i dostupan milijunima ljudi koji ga žele vidjeti. A mene su odveli zbog, kao što znaju svi koji su vidjeli video, remećenja mira. Odvezli su me u policijski pritvor i nakon toga ih je kontaktirao moj odvjetnik. Zatim su poslali email mom odvjetniku, moj odvjetnik posjeduje taj email, u kojem je pisalo da me otpuštaju. Nakon toga su me odveli u kombi, odvezli nazad do suda, uveli me kroz stražnja vrata i stavili pred suca”, rekao je Tommy Robinson.

“Niti u jednom trenutku me nisu pitali izjašnjavam li se krivim ili ne. Nisu mi čak niti rekli, do danas, što sam učinio pogrešno. Na britanskom sudu, kako bi imali pravedno suđenje za svakoga, moramo znati za što smo točno optuženi”, nastavio je.

Robinson, čije pravo ime je Stephen Christopher Yaxley-Lennon, uhićen je zbog snimanja izvan zgrade suda, izvještavajući o suđenju koje je uključivalo bandu četiri muslimana optuženih za zavođenje i silovanje tinejdžerske djevojke.

Robinson je nakon toga rekao da mu je u jednom trenutku u zatvoru rečeno da je “policija na putu prema tvojoj kući jer postoji informacija da se sprema napad kiselinom na tvoju ženu”.