WALSH: Hitler molimo te, uzmi naše oružje

Matt Walsh

Postoje dvije činjenice koje morate razumijeti. Prvo, Donald Trump je utjelovljenje Hitlera. On je luđak ovisan o moći, a njegov plan je da pretvori modernu Ameriku u “Sluškinjinu priču”. On ovoj zemlji želi uraditi ono što je Voldemort uradio Harry Potteru.

Ovim sam iscrpio svoj katalog književnih referenci. Poanta je, on je prijetnja, izdajnik i tajni ruski agent koji je poslan ovdje kako bi uništio naš način života. Također, nećemo biti sigurni sve dok ne zaplijeni naše oružje.

Zapravo, napravit ću još jednu književnu referencu, samo kako bih vas zaslijepio intelektualnom težinom mojih argumenata. Naša trenutačna situacija nosi zapanjujuću sličnost s romanom “Hop na Pop”, kojeg me moj profesor natjerao pročitati na fakultetu jer je primjer Kompleksa progona bijelog muškarca. U ovom slučaju, Amerika je Pop, a Donald Trump je onaj koji skače na nas (hop). On će nastaviti skakati po nama tako dugo dok naši unutarnji organi neće postati kaša, a svaka manjina, žena i član LGBTQI… zajednice je mrtva ili u zatvoru. Jedino čemu se mogu nadati je da nas u međuvremenu u potpunosti razoruža.

Možda ovdje možete osjetiti određenu proturječnost, kako god suptilnu. Možda ste se zapitali zašto bih se zalagao protiv Drugog amandmana, dok istovremeno tvrdim da se nalazimo pod opsadom tiranske diktature. Možda tvrdite da je zapravo nelogično tražiti da opresivna vlada oduzme naš jedini način obrane od nje.

Na to kažem ovo: kišobran nema koristi u uraganu. To je razlog zbog kojeg uvijek bacam svoje kišobrane kad god se prognozira uragan. Ne možemo zaustaviti vladu s oružjem, je ona ima veće oružje. Smiješno je misliti da se oružjem možemo oduprijeti tiraniji. To se nije dogodilo nikada u povijesti Amerike, osim onog jednog puta.

Možda biste onda rekli nešto poput: “Pa, vi se nazivate Otporom. Kakva vrsta otpora razoružava samog sebe?”

Kao protuargument, ja vam se svisoka podrugljivo nasmješim i zakolutam očima. Vaš argument je sada ostavljen u ruševinama.

Plan za naprijed je vrlo jednostavan. To je proces u dva koraka: 1) Riješiti se sveg oružja, kako bi bili sigurni da će ga samo vlada posjedovati. 2) Oduprijeti se vladi pod svaku cijenu. To je jedini način.

Naprijed, drugovi!