WALSH: Najgori zlostavljači u Americi

LGBT aktivisti uspješno su zatvorili još jednu agenciju za posvajanje djece. Ovaj put, Katolička dobrotvorna ustanova u Buffalu bila je prisiljena prekinuti svoje posvojiteljske usluge jer je Katolička dobrotvorna ustanova počinila zločin što je katolička. Organizacija nije željela slati djecu u domove istospolnih roditelja. Zbog toga, bila je prisiljena zatvoriti svoja vrata. LGBT aktivisti zatvorili su posvojiteljske agencije širom zemlje i svijeta na istim osnovama.

Gotovo je irelevantno napomenuti da je izvorna politika posvojiteljske organizacije bila ne samo moralno ispravna, već je također bila u skladu s razumom i znanosti. Studije dosljedno pokazuju da djeca bolje prolaze u tradicionalnim majka-otac obiteljima, a djeca u istospolnim kućanstvima imaju višu stopu depresije, samoubojstva i zlostavljanja. Ove činjenice ne bi smjele predstavljati iznenađenje ljudima koji su razvili osnovno razumijevanje biologije. Svako dijete u povijesti imalo je majku i oca. Čini se da bi ovo trebalo biti vrlo jak indikator da bi svako dijete trebalo imati majku i oca.

Ali, kao što sam rekao, pravična politika Katoličke dobrotvorne ustanove uopće nije bitna. Stvar je u tome što ona ima ustavno pravo djelovati prema učenjima crkve čije ime je izgipsano ogromnim, debelim slovima preko sučelja zgrade. S druge strane, nitko nema “pravo” na posvojanje djeteta. Djeca nisu roba koju imate pravo posjedovati.

A opet, upravo to je način na koji LGBT aktivisti gledaju ovu situaciju. Za njih, dijete je još samo jedna zastava koju treba osvojiti. Još jedna politička pobjeda za ostvariti. A ako brojna djeca trebaju patiti radi većeg dobra LGBT lobija, neka tako i bude.

Naravno, to je samo još jedna od duge, duge linije primjera paljenja Zemlje i uništavanja života u pokušaju homoseksualne ljevice da svima nametne svoju ideologiju. Jack Phillips izvojevao je pobjedu protiv njih na Vrhovnom sudu, ali oni nisu posustali. Još uvijek pokušavaju uništiti njegov život i nastavit će napade još 5, 10 ili 20 godina, sve tako dugo dok ne uspiju u svom naumu. Svaki krščanin koji se odbija pokloniti pred oltarom LGBT-a, podložan je istom napadu. Ako se još nije s tim suočio, to je samo zato što ga još nisu primijetili.

Kada već govorimo o klanjanju pred oltarom, samo ovaj tjedan Sveučilište Brown povuklo je studiju koja dokazuje da tinejdžeri postaju “trans” kako bi imitirali svoje vršnjake. LGBT rulja bijesno je reagirala na ovu pažljivo istraživanu studiju i zahtijevala da istina koju sadrži bude potisnuta. Oni jednostavno neće dozvoliti nikakvu raspravu o društvenim i biološkim činjenicama vezanih na “trans” fenomen. Oni će tolerirati samo kompletno i nepromišljeno prihvaćanje svojih dogmi.

Mogao bih navesti još tisuću primjera, ali nema potrebe. Stvar je dovoljno jasna: LGBT aktivisti su najgori zlostavljači u Americi, daleko, i nitko nije niti blizu. Vjerujući da je njihov cilj očigledno dobar, oni će pribjeći bilo kojim sredstvima kako bi ga postigli. Uništavanju života, kompanija, ostavljanju djece bez obitelji — sve to su male cijene za platiti. One jedva da se smatraju “cijenama”. LGBT rulja prilično uživa u proždiranju onih koji im se suprotstave. Bol i tugu koju ostavljaju za sobom više smatraju privilegijom nego cijenom.

A koji je uopće taj dobar cilj? Oni će reći da traže ravnopravnost. Ali to ne može biti stvar koju traže jer je već imaju. Homoseksualci imaju ista prava kao i heteroseksualci. Jedna jedina “neravnopravnost” koja je ostala je pravilo koje homoseksualcima zabranjuje doniranje krvi zbog astronomski visoke stope HIV-a u gay zajednici. Ali čak i to se nalazi pod napadom i pokušava se ukinuti. LGBT lobi riskirati će davanje HIV-a bolničkim pacijentima ako bi to značilo još jednu izvojevanu pobjedu.

Dakle, ako ravnopravnost nije cilj, što jest? Tolerancija? Homoseksualnost ne samo da je tolerirano već je doslovno slavljeno od svih naših glavnih kulturnih institucija. Oni imaju više od tolerantnosti. Oni imaju, u mnogim četvrtima, nešto bliže obožavanju. Što je onda poanta? Čini se da nema niti jedne, izražene poante. Imaju iste motivacije kao i sve druge vrste zlostavljača: osvetu, prkos, nametanje svoje volje, izražavanje svoje mržnje, itd. To je sve što borba za “gay prava” u Americi sada znači.