CNN pitao žene vjeruju li Kavanaughu. Rezultati su šokantni.

Ryan Saavedra

Screenshot: CNN Video

CNN je intervjuirao grupu republikanskih žena s Floride, u segmentu koji je emitiran u četvrtak navečer, o tome vjeruju li poricanju suca Bretta Kavanaugha da je ikada bio uključen u seksualni prekršaj s Christinom Blasey Ford.

“Pokažite mi ruke, koliko od vas vjeruje sucu Kavanaughu koji kaže da se to nikad nije dogodilo?”, upitala je CNN-ova Randi Kaye.

Svih pet žena dignulo je ruku u zrak..

“Kako da vjerujemo riječima žene o nečemu što se desilo prije 36 godina?”, odgovorila je Castillo De La Pena. “Taj lik ima besprijekoran ugled. Nitko, ali baš nitko nije govorio bilo što loše o njemu. Svi koji su govorili o njemu. Tip je ministrant, izviđač. Zbog navoda jedne žene? Izvinite, ali to ne prolazi.”

“Ako gledamo veliku sliku, bože moj, pa nije bilo nikakvog seksualnog odnosa”, dodala je Inna Villarino. “Možda je bilo dodira. Možemo li — stvarno? 36 godina je prošlo i još biti zaglavljeni na tome?”

“Mislim, govorimo o 15-godišnjoj djevojci, koju poštujem”, rekla je Gina Sosa. “Znate, ja sam žena. Poštujem je. Ali govorimo o 17-godišnjem srednjoškolskom dječaku kojem divljaju testosteroni. Recite mi koji dječak nije učinio nešto slično u srednjoj školi. Molim vas, željela bih znati.”

“Zašto nije izašla s tom pričom kad je postao članom osoblja Busheve Bijele kuće?”, zapitala se Angie Vazquez. “Zašto nije izašla — bio je savezni sudac više od desetljeća.”

POGLEDAJTE: