Mark Levin kritizirao Senatski odbor za pravosuđe: ‘Ispunjen je ili perverznjacima ili totalitarcima’

Jacob Airey

Screenshot: YouTube/LevinTV

CRTV-ev domaćin i sindikalizirana radio ličnost Mark Levin nije se suzdržao kritika prema radu Senatskog odbora za pravosuđe tijekom saslušanja Bretta Kavanaugha. “Ispunjen je ili perverznjacima ili totalitarcima”, rekao je, navodeći kako vjeruje u Kavanaughove demante i da optuženici moraju biti ispitani o svojim optužbama.

Levin je iznio svoje komentare u srijedu navečer na Fox News u emisiji Seana Hannityja.

“Vjerujem Brettu Kavanaughu”, rekao je. “Demokrati, njihovi odvjetnici, operativci, Senat, njihove sjenke, svi oni zajedno spletkare u sjeni, a nisu iznijeli doslovno ništa opipljivo ili konkretno.”

Levin je objasnio da senatori moraju obaviti svoj posao i istražiti sve aspekte optužbi. Naglasio je da je Kavanaugh do sad imao šest pozadinskih istraga FBI-a, dok dr. Ford i ostale optuženice nisu imale nijednu.

“Počeo sam se pitati o Odboru za pravosuđe”, nastavio je. “On je ispunjenen ili perverznjacima ili totalitarcima. Ili jedno ili drugo. Oni su razdragani. Oni su uzbuđeni. Oni likuju nad ovim. To je odvratan prizor.”

Levin je objasnio da želi čuti svjedočenje dr. Ford, ali da mora biti temeljito ispitana zbog ozbiljnosti svojih optužbi.

“Ona mora biti agresivno unakrsno ispitivana”, naglasio je. “Nije od mjehurića.”

Levin je dodao: “Kada netko optuži nekoga za strašan zločin, 36 godine nakon događaja, a to, koliko znamo, nije rekla nikome drugome. Barem nema svjedoka bilo koje vrste. Četiri osobe koje je do sad spomenula reklo je, ne, to nije istina. Gospođa Ford mora biti ispitana i to temeljito.”

Pogledajte isječak: