Alyssa Milano vrišti na predsjednika Trumpa u prostačkom napadu, biva školovana (opet)

Joseph Curl

Alyssa Milano je bijesna (ponovno).

Ovaj put, glumica je bijesna zbog akcije koju su poduzele savezne vlasti na američko-meksičkoj granici, gdje je granična patrola u nedjelju bila prisiljena ispaliti suzavac kako bi raspršila nasilno mnoštvo sa stotinama migranata.

“Bacio si suzavac na žene i djecu, đubre! I to na vikend Dana zahvalnosti, ti komadu govna, šupku, ******* prokleto zlo stvorenje!!”, napisala je u nedjelju Milano na Twitteru.

Odgovorila je na objavu predsjednika Trumpa, koji je rekao: “Bilo bi vrlo PAMETNO kad bi Meksiko spriječio karavane davno prije nego što se oni pojave na našoj južnoj granici ili kad zemlje iz kojih potječu ne bi dopustile njihovo oformljavanje (to je način na koji se rješavaju određenih ljudi iz svoje zemlje i istovaruju u SAD. Ne više). Demokrati su stvorili ovaj problem. Nema prelaska.”

Milano je također tweetala:

Na granici južno od San Diega u nedjelju, masovna gomila migranata uspentrala se na ogradu i bacala kamenje i ostale projektile na američke graničare. Meksičke vlasti su navodno također reagirale, a dužnosnici govore da će skupina nasilnih prosvjednika biti deportirana.

Twitteraši su na brzinu školovali Milano, napominjući kako je ondašnji predsjednik Barack Obama sprejao prosvjednike suzavcem tijekom sličnog napada na granicu 2013. godine.

I još jednom, baš kao kad su savezni dužnosnici navodno stavljali djecu ilegalnih stranaca u kaveze, vjerodostojnost fotografije majke koja sa svojom djecom bježi od suzavca također je dovedena u pitanje.