BOMBA: Ford lagala pod prisegom

Ryan Saavedra

Screenshot: YouTube/Guardian News

Novo pismo, objavljeno od predsjednika Odbora za pravosuđe Senata Chucka Grassleya (rep.-Iowa), navodi kako je bivši dečko Christine Blasey Ford rekao da je osobno svjedočio događaju kad je njegova bivša djevojka Blasey Ford poučavala nekoga kako proći poligrafski test, unatoč činjenici da je svjedočila pod prisegom da to nikad nije učinila.

“Puni detalji poligrafa dr. Ford od posebnog su značaja jer je Odbor za pravosuđe primio izjavu pod prisegom od bivšeg dugogodišnjeg dečka dr. Ford, u kojoj se navodi da je osobno svjedočio dr. Ford dok je trenirala prijatelja u vezi poligrafskih ispita”, napisao je Grassley.

Bivši dečko Ford rekao je u svom pismu da je Ford trenirala Monicu L. McLain o tome kako proći poligrafski test, rekavši da je “detaljno objasnila što može očekivati” tijekom poligrafa i kako biti “manje nervozna” na testu.

“Tijekom vremena dok smo bili u vezi, dr. Ford živjela je s Monicom L. McLean, za koju sam shvatio da je njezina dugogodišnja najbolja prijateljica”, napisao je bivši dr. Ford u pismu. “Tijekom tog vremena, koliko sam shvatio, McLean je pohađala intervjue za posao u FBI-u i Američkom državnom odvjetništvu.”

“Svjedočio sam da je dr. Ford pomogla McLean u pripremama za potencijalni poligrafski ispit”, rekao je bivši dečko. “Dr. Ford u detaljnosti je objasnila što može očekivati, na koji način poligraf radi i pomogla McLean da bude upoznata i manje nervozna što se tiče testiranja.”,

“Kada je upitana pod prisegom prilikom svjedočenja da li je ikad davala bilo kakve naputke ili savjete nilo kome tko je planirao uzimati poligraf, dr. Ford je odgovorila: ‘Nikad'”, nastavio je Grassley. “Ova izjava izaziva posebnu zabrinutost glede pouzdanosti rezultata njezinog poligrafskog testa.”

McLean je bila jedna od žena koje su potpisale pismo podrške Ford nakon što je iznijela svoje optužbe.

Gateway Pundit navodi da je u pismu Odboru za pravosuđe, bivši dečko naveo slijedeće činjenice o njihovoj vezi:

  • Ford nikada nije spomenula seksualni napad
  • Ford nikada nije spomenula Kavanaugha
  • Ford se nije bojala zatvorenih prostora
  • Ford se nije bojala letenja
  • Ford je znala kako pobijediti poligraf
  • Ford ga je varala/počinila prijevaru