Svjedok pristupio potpisanom pravnom izjavom: Swetnick voli seks s više muškaraca u isto vrijeme

Jim Hoft

Screenshot: YouTube/MSNBC

Iz ureda senatora Orrina Hatcha (rep.-Utah).

Ovaj tjedan pristupio je novi svjedok i dao republikanskom senatoru izjavu napravljenu pod prijetnjom kazne za krivično djelo.

Svjedok je rekao da optužiteljica Bretta Kavanaugha, Julie Swetnick, voli seks s više muškaraca u isto vrijeme.

Ima još…

Swetnick je optužila Bretta Kavanaugha i njegove srednjoškolske prijatelje za grupno silovanje. Sada izlazi na vidjelo da je Julie Swetnick rekla svom ljubavniku da je imala grupni seks s brojnim dečkima u srednjoj školi i da je uživala u njemu.

Odbor za pravosuđe primio je izjavu u vezi navoda o Swetnick.

Odbor za pravosuđe primio je danas potpisanu izjavu gospodina Dennisa Ketterera, bivšeg demokratskog kandidata za Kongres i prognostičara za WJLA Channel 7 u Washingtonu, u vezi nedavnih tvrdnji Julie Swetnick usmjerenih protiv kandidata za Vrhovni sud Bretta Kavanaugha. Gosp. Ketterer bio je u vezi s gđom Julie Swetnick tijekom devedesetih.
Ispod su isječci iz potpisane izjave, koja je dostavljena Odboru pod prijetnjom kazne za krivično djelo.

“Tijekom razgovora o seksualnim sklonostima, stvari su skliznule s kolosijeka kad mi je Julie rerkla da voli seks s više od jednog muškaraca istovremeno. Zapravo, ponekad s nekoliko njih istovremeno. Željela je znati da li će to biti u redu u našoj vezi.”

“Pitao sam je da li je to samo njezina fantazija. Odgovorila je da je prvi puta probala seks s više muškaraca tijekom srednje škole i još uvijek ga voli s vremena na vrijeme. Podigla je to pitanje jer je željela znati da li bi bio zainteresiran za to.”

“Julie nikada nije spomenula ništa o seksualnom napadu, silovanju, grupnom silovanju ili seksu protiv njezine volje. Nikada nije spomenula Bretta Kavanaugha u bilo kojem svojstvu.”

“Nazvao sam njenog oca jer sam izgubio broj od Julie. Kada sam razgovarao s njim o eventualnom dovođenju Julie u moju kampanju, rekao mi je da je u to vrijeme imala psihološke i druge probleme.”

“Znam kakav je osjećaj biti seksualno napadnut i kad ti nitko ne vjeruje. Imao sam 9 godina kad mi se to dogodilo od ruku najboljeg prijatelja mog djeda.”

“Moje srce se još uvijek osjeća teško, za mene, kao i za Julie i Kavanaughovu obitelj. Time rečeno, na temelju mog osobno iskustva s Julie, ne vjerujem njezinim navodima protiv gosp. Kavanaugha.”

Kompletnu izjavu dostavljenu Odboru možete vidjeti OVDJE.