Alyssa Milano izložila ljevičarsko licemjerje prema Kavanaughu u jednom tweetu

Michael J. Knowles

Screenshot: YouTube/CBS This Morning

Ljevičarska glumica i aktivistica Alyssa Milano mrkim je pogledom pratila kandidata za Vrhovni sud Bretta Kavanaugha tijekom rasprava o njegovom potvrđivanju na Capitol Hillu, dok je u ruci držala znak “Ja vjerujem preživjelima”. Nazvala je kandidata “seksualnim predatorom” zbog iznenadnih optužbi Christine Ford da ju je Kavanaugh seksualno maltretirao u osamdesetima, unatoč brojnih nedosljednostima u njezinim različitim pričama i nedostatku bilo kakvih potkrijepljujućih dokaza. Milano je kasnije objasnila za CNNAda je prisustvovala raspravama kako bi se “solidarizirala s [Christine Ford] i svim ženama i muškarcima koji su bili žrtve ludih zlostavljanja moći”.

Nažalost za Milano, nedavno otkriveni tweet demonstrira da glumica ne vjeruje svim preživjelima seksualnog zlostavljanja. 2012. godine, Milano je tweetala: “Bill Clinton, toliko te volim. Luđačkom količinom ljubavi”. Očigledno je da Milano ne gaji luđačku količinu ljubavi prema Juaniti Broaddrick, koja je optužila Clintona da ju je silovao 1978.; ili Leslie Millwee, koja je optužila Clintona za seksualni napad 1980.; ili Kathleen Wiley, koja je optužila Clintona za seksualno maltretiranje 1993.; ili Paule Jones, koja je optužila Clintona za otkopčavanje šlica hlača i izlaganje 1991. godine.

Žene koje optužuju demokrate za seksualno nedolično ponašanje neugodna su istina za ljevičarske aktivistice, koje toliko očajnički žele sačuvati fiktivno ustavno pravo na pobačaj, kojem sada prijeti originalistička jurisprudencija Bretta Kavanaugha, da su spremni trivijalizirati čak i odvratan zločin silovanja kako bi ga zaštitili. To je uznemirujuća strategija, i ona neće funkcionirati. Povijest je duga, internet je zauvijek i demokrati su se izložili.