POGLEDAJTE: Muški feminist udario nogom ženu pro-života

Amanda Prestigiacomo

Screenshot: Twitter Video

Žena iz ogranka mladih kanadske pro-život grupe Campaign Life Coalition, bila je napadnuta od strane muškog feminista tijekom prosvjeda 30. rujna. Odvratan neisprovocirani napad zabilježila je kamera na mobitelu mlade žene.

U videu, neidentificirani muški feminist, u grupi aktivista pro-pobačaja, prvo se uključio u razgovor s mladom ženom navodeći potencijalno silovanje 16-godišnje djevojke kako bi opravdao ubojstvo nerođenih — predvidljivu i duboko faličnu taktiku ljevice.

“Hej, pogodi što”, rekao je razdraženim glasom. “Ako je netko silovan od nekoga i ona je kao: ‘Ja sam 16-godišnjakinja i ne mogu imati ovu bebu’, misliš da bi je trebala zadržati?”

Žena je logično odgovorila: “To je beba. Ako je netko silovan i rodi i nakon toga odluči ubiti svoje trogodišnje dijete –”

U tom trenutku saveznik feministica postaje osobito ljut i udara mladu ženu nogom, izbijajući mobitel iz njezinih ruku.

“Neka netko nazove policiju! Ne diraj me!”, možete čuti kako žrtva viče.

Zar ne osjećate pro-ženski osjećaj? Zar ne osjećate toleranciju ljevice?

POGLEDAJTE:

(BTW, prekrasan obrnuti pentagram – op. a.)

Osnivač i predsjednik Inicijative za ljudsku obranu, David Sena, obavijesio je Daily Wire da je čovjek identificiran kao Jordan Hunt, frizer iz Toronta. Hunt je navodno “vandalizirao više pro-život plakata” prije incidenta.