Uhićen muški feminist koji je udario nogom ženu pro-života. Pogodite što otkriva njegov kriminalni dosje.

Amanda Prestigiacomo

Screenshot: YouTube

Muški feminist koji se pojavio u viralnom videu u kojem udara nogom ženu koja se usudila dovesti u pitanje njegovo stajalište zagovaratelja pobačaja, u subotu je uhitila policija u Torontu.

Jordan Hunt, 26, optužen je za napad u osam točaka i za uništavanje imovine u vrijednosti ispod 5.000$ u sedam točaka.

Hunt je viđen kako napada Marie-Claire Bissonnette u video snimljenom 30. rujna nakon što se suočila s njim zbog navodnog vandalizma koji je počinio nad pro-život znakovima. Bissonnette je od tada zatražila od javnosti da se mole za Hunta, pošto njega “također voli Otac”.

Ovo očito Huntu nije bilo prvi put da napadne ženu pro-života. U priopćenju za tisak, policija Toronta navodi kako je Hunt u kolovozu gurnuo žensku prosvjednicu na stup:

U četvrtak, 2. kolovoza 2018., oko 12 sati, policijski službenici odgovorili su na poziv zbog napada na križanju ulica Dufferin i Dundas West.

– bila je skupina ljudi koja je prosvjedovala protiv pobačaja

– prišao im je muškarac na biciklu

– pokušao je ugrabiti jedan od njihovih znakova

– zatim je gurnuo ženu na stup

– pobjegao s mjesta incidenta

Video ispod je zabilježio navodni napad, za koji je bio optužen.

Uz suočavanje s novim pravnim nedaćama, Hunt je otpušten s posla u frizerskom salonu u Torontu, ubrzo nakon napada na Bissonnette.

“Dobili smo informaciju da je Jordan uhvaćen na kameri kako napada nevinu prolaznicu na pro-život skupu”, napisao je frizerski salon Noble Studio 101 u postu na društvenom mediju. “Ne odobravamo njegove postupke i on je otpušten. Vjerujemo da svatko ima pravo na mišljenje i pravo da izgovori svoje mišljenje bez straha od fizičkog nasilja.”

POGLEDAJTE: