MREŽA SMEĆA: CNN napao Kanyea koristeći njegovu preminulu majku, mentalno zdravlje, bivšeg ljubavnika supruge

Ryan Saavedra

Svaki dan predstavlja novo dno za CNN.

Krajnje lijeva mreža pokrenula je klevetničku kampanju protiv repera Kanyea Westa zbog njegove podrške predsjedniku Trumpu, koristeći rasističke uvrede i sugerirajući da je mentalno bolestan.

Napad je počeo u utorak kad je voditelj na CNN-u Don Lemon predvodio panel koji se rugao Westu — dok se Lemon smijao.

“Kanye West je ono što se desi kad crnci ne čitaju”, rekao je CNN-ov Bakari Selers.

CNN-ova Tara Setmayer proglasila je Westa “crnim tokenom Trumpove administracije”, dodajući da “nitko ne bi trebao shvaćati Kanye Westa ozbiljno” jer “očigledno ima problema, već je prije bio hospitaliziran”.

Ne samo da se CNN nije posramio ovog sramotnog segmenta, već ga je i promicao na jednom od mrežinih Twitter računa:

U četvrtak, CNN-ova politička analitičarka April Ryan napala je Westa nakon što je posjetio Trumpa u Ovalnom uredu koristeći čovjeka koji je napravio porno uradak s Westovom suprugom, repera Ray J-a.

“Razgovarala sam s nekim ko je prilično blizak Kardashianima, ili je to nekoć bio, tekstualnim porukama s Ray J-om. Znate tko je Ray J, svojedobno je bio blizak s Kim Kardashian”, rekla je Ryan, dodajući da je bio “pomalo zabrinut”.

CNN-ova voditeljica S.E. Cupp također se nadodala ovoj skupini, sugerirajući da je West mentalno bolestan: “To je bilo žalosno. Mislim da ste vidjeli čovjeka koji očigledno nije u redu, a predsjednik je spreman … to iskoristiti.”

Lemon se spustio još niže u četvrtak nevečer, nazivajući Westov nastup “Minstrel show” te potom koristio Westovu pokojnu majku kako bi ga napao, rekavši da je sramota za crnu zajednicu i da se njegova “majka okreće u grobu”.

Intercept je izvijestio u četvrtak da su stručnjaci za mentalno zdravlje osudili CNN zbog korištenja prijašnje Westove hospitalizacije kako bi ga napadali i zbog stigmatiziranja mentalnog zdravlja.