Antifa se pojavila ispred kuće Tuckera Carlsona i poručila mu da ‘napusti grad’

Peter Hasson

Screenshot: YouTube/Business Insider

Ljevičarska rulja pojavila se u srijedu navečer ispred kuće domaćina Fox Newsa, Tuckera Carlsona, objavila slike njegove kućne adrese na internetu i zahtijevala da pobjegne iz grada Washingtona.

Carlson, suosnivač Daily Callera i voditelj “Tucker Carlson Tonight”, bio je u studiju Fox Newsa na snimanju svoje emisije kad se bijesna rulja pojavila ispred njegove kuće.

Najmanje jedan prosvjednik otišao je sve do Carlsonovih ulaznih vrata, gdje su ostavili znak s kućnom adresom njegove obitelji i pozvonili na vrata.

Video skupine “Smash Racism DC” objavljen na Twitteru prikazuje jednog od vođa skupine kako predvodi rulju skandirajući “rasistički šljamu, napusti grad!” i “Tucker Carlson, mi ćemo se boriti! Znamo gdje spavaš noću!”

“Bez granica! Bez zida! Bez SAD-a uopće!” uzvikali su prosvjednici na drugom videu objavljenom na Twitteru.

Skupina je na Twitteru objavila sliku na kojoj se nalazila adresa Carlsonove obitelji.

“Tucker Carlson, ne možeš se skrivati od ljudi koji su povrijeđeni tvojom retorikom, tvojim lažima i tvojom mržnjom”, napisala je skupina na Twitteru, dodavši hashtag “#KnockKnockTucker”.

Twitter je skinuo videozapise i tweet s Carlsonovom adresom u srijedu navečer nakon istrage Daily Caller News Foundation.

Twitter račun ljevičarske skupine suspendiran je nedugo nakon ponoći u četvrtak.

NBC-eva Megy Kelly osudila je taktiku rulje prema Carlsonu.

“Ovo mora prestati. Tko smo mi? Što to postajemo? @TuckerCarlson je čvrst & može dosta toga podnijeti, ali on ne zaslužuje ovo”, napisala je Kelly, bivša kolegica na Fox Newsu, na Twitteru.

“Njegova obitelj ne zaslužuje ovo. Od ovoga se okreće želudac”, dodala je Kelly.

“Smash Racism DC” nedavno je potjerala iz restorana teksaškog republikanskog senatora Teda Cruza i njegovu suprugu tijekom saslušanja za potvrdu suca Bretta Kavanaugha na Vrhovni sud.

Skupina je kasnije “objavila Cruzu upozorenje da nije siguran“.