Avenatti ponovno jaše: Pokušava napasti Tuckera Carlsona i usput otkriva da je Carlson bio i prije maltretiran od ljevičara

Emily Zanotti

Screenshot: YouTube/Independent Institute

Odvjetnik porno zvijezda Michael Avenatti priopćio je u subotu da “istražuje” navode da je voditelj Fox Newsa Tucker Carlson napao “gay latino imigranta”, ali je usput otkrio da je Carlson, koju je nedavno bio metom nasilnog napada Antife, već i prije bio maltretiran od ljevičara.

Avenatti je objavio link na video na svom Twitter računu. Cijeli YouTube isječak prikazuje bijesnog Carlsona i njegovog sina usred male skupine promatrača koji urgiraju na njih da se smire. Carlson se može čuti na videu kako dovikuje nekom izvan vidnog polja kamere da “odj*** odavde”.

Avenatti, naravno, tvrdi da je videozapis dokaz u istrazi o navodnom “napadu”, koji se dogodio u country klubu u Virginiji i da bi mogao predstavljati “gay latino imigranta” kojeg je Carlson “napao”.

Ali Carlson kaže da je video dokaz nečeg sasvim drugog: večeri ciljanog uznemiravanja koje je krenulo po zlu. To uznemiravanje, kaže Carlson, bilo je usmjereno prema njemu i njegovoj kćeri tinejdžerske dobi, koja je srela čovjeka dok se vraćala iz toaleta prilikom večere s obitelji.

U priopćenju Business Insideru, Carlson je opisao slijed događaja i zanijekao da je ikad napao “gay latino imigranta”.

“13. listopada, večerao sam sa svoje dvoje djece i nekim obiteljskim prijateljima u Farmington Country klubu u Charlottesvilleu, Virginiji. Pri kraju večere, moja 19-godišnja kćer otišla je u kupaonicu s prijateljicom. Na povratku, moju kćer je zaustavio sredovječni čovjek i pitao ako sjedi s Tuckerom Carlsonom. Moja kćer nije nikad prije vidjela tog čovjeka. Odgovorila je: ‘To je moj tata’ i pokazala prstom prema meni. Čovjek je odgovorio: ‘Ti si Tuckerova kurva?’ Nakon čega ju je nazvao ‘jeb**** piz***'”, rekao je Carlson.

“Moja kćer se vratila uplakana za stol. Uskoro je napustila stol i klub. Moj sin, koji je također student, otišao je u bar kako bi se suprotstavio čovjeku. Ja sam ga slijedio. Moj sin upitao je čovjeka ako je nazvao njegovu sestru ‘kurvom’ i ‘pizdom’. Čovjek je priznao da je i ponovno postao prost. Moj sin je bacio čašu crnog vina u čovjekovo lice i rekao mu da napusti klub, što je uskoro i učinio”, nastavio je.

Carlson je rekao da nije osobno poznavao čovjeka i da nema pojma je li “gay” ili “imigrant”.

“Ubrzo nakon incidenta, opisao sam ove događaje upravi kluba. Klub je potrošio više od tri tjedna kako bi istražio incident. Prošli tjedan oni su ukinuli članstvo tom čovjeku i izbacili ga iz kluba”, rekao je Carlson.

Carlson je dodao da, dok su se on i sin suzdržavali fizičkog kontakta s čovjekom, mu je trebalo bogatstvo samokontrole kako bi ostao hladne glave.

“Volim svoju djecu. Trebala mi je ogromna samokontrola da ne prebijem čovjeka stolicom, što sam htio učiniti. Mislim da svaki otac shvaća neodoljiv bijes i šok koji sam osjećao kad sam vidio svoju kćer napadnutu od stranca. Ali suzdržao sam se. Nisam napao čovjeka, a to nije učinio niti moj sin”, rekao je Carlson. “To je laž. Niti sam znao da je gay ili latino, niti bi to imalo bilo kakvog utjecaja. Ono što se desilo 13. listopada nema veze s politikom identiteta. To je bilo groteskno kršenje pristojnosti. U životu nisam vidio ništa slično.”

Avenatti je otišao na Twitter kako bi optužio voditelja Fox Newsa da laže. Slično kao i njegove tvrdnje u slučaju sada potvrđenog suca Bretta Kavanaugha, Avenatti tvrdu da ima više “svjedoka” koji su spremni svjedočiti da je Carlson agresor i da je njegova žrtva “mirno” sjedila u baru. Avenatti također tvrdi da ima dokaz da je Carlson rekao osobi u pitanju da “otiđe tako odakle je i došao”.

Avenatti je uključio izjavu svjedoka u jedan od svojih tweetova, iako se čini selektivno uređena.

Čini se da je Avenatti priznao da je klub proveo istragu, ali inzistira na svojoj istrazi i podizanju optužbe protiv Carlsona i još jednog “ćelavog čovjeka”.

Prošli tjedan Carlson je bio žrtva “prosvjeda” koji se navodno postao nasilan. Članovi DC-eve antifašističke zajednice skupili su se oko Carlsonove kuće, zatvorili ulicu i, prema Carlsonu, pokušali srušiti njegova ulazna vrata. Njegova supruga, koja je bila sama kod kuće, pobjegla je u ostavu i nazvala 911.