Prosvjednici na Shapirovom događaju na Sveučilištu Ohio State: ‘Reagan je mrtav’ ‘John McCain je mrtav’

Daily Wire

Screenshot: YouTube/ YAFTV

U utorak navečer na Sveučilištu Ohio State, dok je Ben Shapiro držao govor koji je bio dio njegovog predavanja na kampusu pod pokroviteljstvom YAF-a, ljevičarski prosvjednici bezdušno su skandirali stvari poput “Reagan je mrtav” i “John McCain je mrtav”.

Kao što je Emily Kashinsky, članica Young America’s Foundation, izvijestila, YAF je dao kopiju videa s prosvjednicima Federalistu, koji prikazuje prosvjednike koji također skandiraju “Bush senior je mrtav” prije nego što su shvatili da je George H.W. Bush još uvijek živ.

Još jedno umiljato skandiranje prosvjednika: “Jeb** Ben Shapiroa”.

Kad je Shapiro saznao što su prosvjednici skandirali, komentirao je pred okupljenim mnoštvom, “Očigledno, vani su prosvjednici koji skandiraju ‘jeb** Ben Shapiroa’. Na što kažem: ‘Ne hvala, ja sam oženjen’.”

Ranije u utorak, prema YAF-u, studentsko savjetodavno vijeće Morrillovih stipendista Sveučilišta Ohio State poslalo je poruku studentima, navodeći:

Shapirova retorika ima potencijal prijetnje emocionalnoj i mentalnoj sigurnosti velikom djelu zajednice kampusa. Ako se ne osjećate ugodno oko klime koju će stvoriti prisustvo Ben Shapiroa, preporučujemo vam da potražite okruženje u kojem ćete se osjećati sigurno. Poznavajući neprijateljsko okruženje koje može proizaći iz takve vrste događaja, potičemo vas da potražite inkluzivno okruženje i posavjetujete se s nekim. Ako nemate siguran prostor ili ne želite biti sami, slobodno se pridružite ostalih Morrillovim stipendistima i osoblju MSP-a na trećem katu Blackburn kuće večeras od 17 do 20 sati. Hvala vam i ostanite sigurni.