Klavan: Muški učitelj kažnjen jer nije htio gledati trans učenicu kako se presvlači u svlačionici

Jacob Airey

Andrew Klavan drži se svojeg dugogodišnjeg mišljenja o ljevici: “Sve što rade ispada čista suprotnost onome što govore da namjeravaju učiniti”, a to vrijedi i za LGBTQ pitanja. U pokušaju da stvore “sigurnost” LGBT studentima, školski okrug na Floridi odlučio je prisiliti muškog učitelja tjelesnog da gleda presvlačenje ženske učenice u muškoj svlačionici, sve pod krinkom transrodnih prava. Klavan je istaknuo ovu “ludu” priču u srijedu u epizodi svog “Andrew Klavan Showa”.

“Teško je odabrati najluđu priču ove godine, u ludoj političkoj godini poput ove, ali ova je sigurno blizu”, rekao je Klavan.

Klavan je citirao članak u Federalistu autorice Joy Pullman, koji opisuje žensko-u-muškog učenika čiji je trener odbio gledati njezino presvlačenje u svlačionici. Za kaznu, prebačen je u drugu školu zbog “ne izvršavanja svoje obveze”. Evo isječka iz izvještaja Pullman:

Naredbom šutnje, školski administratori zabranili su učiteljima da pričaju o promjeni i naredili muškom učitelju tjelesnog odgoja da nadgleda potencijalno svlačenje djevojčice u svlačionici Chasco Middle School, navodi se u pismu. Kad je odbio da se “svjesno stavi u poziciju gledanja maloljetne djevojčice u nagom ili bilo kojem drugom stanju razodjenutosti”, administratori su mu rekli “da će biti transferiran u drugu školu zbog ‘ne obavljanja svojeg posla u svlačionici.'”

“Dakle, ovo je djevojčica koja misli da je dječak, dopustili su joj ulazak u mušku svlačionicu i kad je prvi put ušla u nju zatekla je dječake, doslovno, spuštenih hlača”, objasnio je Klavan. “Bilo im je neugodno, zar ne? Nije im se to sviđalo. I tako je škola naredila šutnju, zabranjujući učiteljima da govore u promjeni.”

“Oni stvaraju svijet sigurniji za ljude, baš”, šalio se.

“Dakle, odrasli muškarac odbija gledati maloljetnu djevojčicu kako se svlači, jer ona kaže da je dječak i njega kažnjavaju”, nastavio je Klavan. “Ludost. Mislim, doslovno ludost. To je način kako ljevica čini ljude sigurnima u svojoj transrodnosti, pokušavaju prisiliti odraslog muškarca da gleda maloljetnu djevojčicu kako se svlači. Sve što rade ispada čista suprotnost onome što govore da namjeravaju učiniti. Zbog toga se trebate zapitati o njihovim namjerama.”

Video ispod: