Frau Merkel: Nacionalne države MORAJU se ‘odreći suverenosti’ u korist novog svjetskog poretka

Jim Hoft

Globalisti neće odustati bez borbe i pregršt prijetnji.

Demokratska miljenica Angela Merkel rekla je ovaj tjedan okupljenoj publici da se nacionalne države moraju “odreći suverenosti” u korist novog svjetskog poretka.

Merkel je svoje komentare iznijela na događaju Zaklade Konrada Adenauera u Berlinu.

Zero Hedge piše:

“Nacionalne države danas moraju biti spremne odreći se svoje suverenosti”, prema njemačkoj kancelarki Angeli Merkel, koja je rekla publici u Berlinu da suverene nacionalne države ne smiju slušati volju svojih građana kada govorimo o pitanjima imigracije, granica ili čak suverenosti.

Ne, to nije bilo nešto što je izjavio Adolf Hitler prije mnogo desetljeća, to je rekla njemačka kancelarka Angela Merkel prisutnima na događaju Zaklade Konrada Adenauera u Berlinu. Merkel je najavila da neće tražiti ponovni izbor 2012. i jasno je da pokušava progurati globalističku agendu do njezine uznemirujuće završnice prije nego odstupi sa svojeg položaja.

“Naravno, na ispravan način i mirno”, našalila se Merkel, pokušavajući opustiti atmosferu. No, Merkel je uvijek imala slabi sluh za komediju i uskoro nakon toga nastavila je svoj mračni govor u kojem je osudila one u svojoj stranci koji misle da bi Njemačka trebala slušati volju svojih građana i koji su odbili potpisati kontroverzni UN-ov dogovor o migraciji:

“Postoje [političari] koji vjeruju da mogu odlučiti kad ti dogovori više ne vrijede jer predstavljaju Narod.”

“[Ali] ljudi su pojedinci koji žive u zemlju, oni nisu skupina koja se definira kao [njemački] narod”, naglasila je.

Merkel je prethodno optuživala kritičare UN-ovog dogovora za sigurnu i urednu migraciju da nisu patriotski, rekavši: “To nije patriotizam, jer patriotizam je kad uključite i druge u njemačke interese i prihvatite situacije u kojima svi pobjeđuju.”

Njezine riječi podsjećaju na nedavne komentare duboko nepopularnog francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, koji je rekao na Dan sjećanja da je “patriotizam je u potpunosti suprotan nacionalizmu. Nacionalizam je izdaja patriotizma.”

Neke stvari se ne mijenjaju…