POGLEDAJTE: Zaposlenik vape shopa poludio na Trumpovog pristašu, dobio otkaz

Ryan Saavedra

Screenshot: YouTube/Business Insider

Video koji prikazuje zaposlenika vape shopa koji je poludio na muškarca s pro-Trump kapom i majicom, postao je viralan u petak nakon što je video objavljen na društvenim medijima.

“Ian Ferguson, 36, ušao je u Xhale City u Tuckeru kako bi kupio neke proizvode, ali je brzo došao u sukob sa zaposlenikom trgovine koji ga je zamolio da napusti trgovinu samo nekoliko minuta nakon što je ušao u nju”, izvijestio je Daily Mail.

Ferguson je izvukao mobitel i snimio incident koji pokazuje kako zaposlenik trgovine vrišti na njega zbog njegove podrške predsjedniku.

“Upravo sam zamoljen da napustim trgovinu”, rekao je Ferguson. “Pozdravio me — što je bilo lijepo. Našao sam proizvod koji želim, a sljedeće što je rekao je da bi želio da odem.”

U jednom trenutku zaposlenik je zaprijetio da će nazvati policiju ako ne napusti trgovinu.

Nekoliko trenutaka kasnije, zaposlenik je vrištao:

Odj***, Odj***. Odlazi jeb*** odavde. Ne mogu jeb*** podnijeti rasiste. … Napusti trgovinu! Napusti trgovinu! Jeb*** me ne zanima! Odlazi! Odlazi jeb*** van! … Jeb** tvoj kapitalizam. Jeb** tvog jeb**** predsjednika. On je rasistički, glupi komad gov**. Ti si rasistički, glupi komad gov**.

“Ferguson je rekao da ga je kontaktirala uprava Xhale Cityja nakon incidenta i rekla mu da je zaposlenik dobio otkaz”, navodi Daily Mail. “Facebook stranica Xhale Cityja čini se kako je potvrdila navode prije nego je u potpunosti izbrisana.”

POGLEDAJTE: