CNN-ov Jim Acosta započeo prepucavanje na Twitteru s Trumpom Jr.-om. Nije dobro završilo po njega.

Ryan Saavedra

Twitter

Donald Trump Jr. stavio je u četvrtak CNN-ovom Jima Acostu na njegovo mjesto odgovarajući na komentare dopisnika Bijele kuće na društvenim medijima.

Acosta je posjetio granicu u McAllenu, državi Teksas, prije posjete predsjednika Trumpa i odlučio dokazati da je predsjednik u krivu što se tiče granice. Rezultat tog pokušaja bilo je Acostino nehotično dokazivanje da je granični zid to područje učinio sigurnijim.

“Pronašao sam neke čelične prepreke na granici”, tweetao je Acosta. “Ali ne vidim ništa što bi sličilo nacionalnoj izvanrednoj situaciji..barem ne na graničnom području McAllen TX koje će Trump danas posjetiti.”

“Naravno da ne vidiš Jim”, odgovorio je Trump Jr. “To je zbog toga što zidovi djeluju. Hvala ti na pomoći što si dokazao da je @realDonaldTrump u pravu i što si istovremeno stvorio jedan od najboljih ‘self-own’ videa ikad!!!”

“Malo je čudno Don”, odgovorio je Acosta. “Čini se kao da vi momci govorite da trenutačne mjere djeluju. Znači li to da bi tvoj otac trebao ponovno otvoriti vladu i vratiti savezne zaposlenike na posao? #byebye”

“Znam da ti je možda teško za shvatiti Jimbo, ali razlog zašto ti se danas izruguje cijeli Twitter je činjenica da se nalaziš na mjestu granice SA ZIDOM”, odgovorio je Trump Jr. “Stoga, da, naravno da djeluje. Repliciraj to duž granice i svi ćemo biti sigurniji. #RealNews #ByeBye”

Evo nekih istaknutijih odgovora na Acostine videozapise koji pokazuju da zidovi funkcioniraju: