Demokrati u punom komunističkom modu: Gradonačelnik New Yorka kaže da se bogatstvo nalazi ‘u krivim rukama’ – mora ga redistribuirati

Jim Hoft

Screenshot: YouTube/CBS New York

Ranije ovog tjedna, gradonačelnik New York Cityja, Bill de Blasio, objavio je novi plan koji će dati besplatnu zdravstvenu zaštitu svakom ilegalnom imigrantu koji stigne u Veliku jabuku.

Taj potez je upravo učinio New York odredište po izboru svakog bolesnog stranca na svijetu.

Sretno s time, Bill!

U četvrtak je u svom Govoru o stanju grada komunistički gradonačelnik rekao da se bogatstvo nalazi u krivim rukama i da ga treba redistribuirati.

Gradonačelnik de Blasio: Braćo i sestre, u svijetu ima dovoljno novca. U gradu ima dovoljno novca. On se samo nalazi u krivim rukama.

Ovo je čisti komunizam — a demokrati ga čak više ne pokušavaju ni sakriti.

Zašto bi bilo koja uspješna ili konzervativna osoba odabrala život u tom gradu?

New York Times je izvijestio:

Uzimajući na nišan svakodnevne nevolje i životne nepravde u Sjedinjenim Državama, gradonačelnik Bill de Blasio iskoristio je svoj šesti Govor o stanju grada kako bi predstavio svoj mandat u New Yorku i svoja obećanja o stvarima koje dolaze.

Jednosatno obraćanje u četvrtak slijedilo je obećanje gradonačelnika s početka tjedna da će krenuti na nacionalnu turneju “propovijedanja evanđelja” liberalne vladavine, trubiti svoja postignuća u prvih pet godina svog mandata i tvrditi da su njegovi prijedlozi — poput plaćenog odmora za većinu zaposlenika u privatnom sektoru — model za Demokratsku stranku na nacionalnoj razini.