Njemački zastupnik Petr Bystron komentirao ubojstvo nerođene bebe od strane imigranta

Cassandra Fairbanks

Petr Bystron via YouTube

Afganistanski tražitelj azila ubo je nekoliko puta u trbuh trudnu Poljakinju tijekom boravka u bolnici u petak u Njemačkoj — nerođena beba nije preživjela.

Ubojstvo i pokušaj ubojstva odigrao se u bolnici u zapadnom njemačkom gradu Bad Kreuznach. Žena i tražitelj azila porječkali su se nakon čega je ovaj izvukao nož i nekoliko puta ubo ženu u trbuh.

Gateway Pundit razgovarao je sa zastupnikom njemačke stranke Alternativa za Njemačku (AfD) Petrom Bystronom o ubojstvu. Rekao je da “ilegalna imigracija nije milost — to je ubojstvo”.

“Dok vas radikalna ljevica u SAD želi uvjeriti da ilegalni imigranti ne čine više zločina od onih legalnih, mi ovdje u Njemačkoj doživljavamo ono što masovna ilegalna imigracija znači od 2015. godine: Nasilje protiv žena, protiv djece, protiv Židova, protiv homoseksualaca”, rekao je Bystron. “Jednostavna činjenica je: ako ste spremni prekršiti zakon neke zemlje da biste ušli u nju, vjerojatno ste spremni ponovno ga prekršiti kad se jednom nađete u njoj — s užasnim, tragičnim posljedicama za one najugroženije članove društva. Ilegalna imigracija nije milost — to je ubojstvo.”

Poljski zastupnik Dominik Tarczyński također je odgovorio na vijesti rekavši Gateway Punditu “da je Europi vrijeme da se bori za vlastiti život”. Dodao je kako će “nas sve ubiti, jednog po jednog”.

Policija je rekla da je napadač 25-godišnji afganistanski tražitelj azila, koji je došao u bolnicu u posjetu ženi, izvješćuje DW.